Q&A: JEG HAR KASTET JAN UT, DET STYGGESTE JEG HAR GJORT MOT JAN, DETTE SKUFFET MEG +++

Når ble du sist skuffet, og hvorfor? Sist gang jeg ble skuffet var faktisk i dag. Jeg har vært inne i en utrolig god periode psykisk de siste ukene, og har egentlig følt at det ikke har vært noe som kunne skuffe meg eller få meg til å føle at noe er skikkelig dritt. Men jeg fikk en mail i går kveld, som jeg leste i dag tidlig. Det var en jeg har jobbet mye med i alle år, som hadde en negativ tilbakemelding på noe jeg virkelig hadde lyst til å få til. Ikke i form av penger, men i form av trivsel. Og jobbting som jeg bryr meg om, kan fort bli en stor skuffelse.

Hva er det verste/styggeste du har gjort i forholdet med Jan? Det må vel kanskje være å kaste ham ut. Jeg har nemlig gjort det ikke bare en gang, men opp til tre ganger det siste året. Når kranglene våre har vært på sitt verste, og jeg virkelig ikke orker å krangle mer, så har jeg en egenskap til å skyve alt og alle unna. Jan har ikke gått, og har heller aldri vært borte mer enn maks to timer. Men ja, jeg er ikke stolt over det likevel, og jeg vet jeg har såret ham på den måten med å virke som om han ikke betyr noe for meg.

Hva består en vanlig dag i livet ditt av? Jeg har tenkt å lage «en dag i vårt liv» video om ikke lenge. De fleste dagene i mitt liv består av hverdager, kjøring og henting av barna, jobb, trening og ettermiddagene med barna middag og Jan. Jeg har dette året så langt trivdes utrolig godt med hverdagene, og endelig etter mye om og men funnet min plass!

Hva gjør du og Jan vanligvis på kveldstid sammen? Det kan være mye forskjellig. Enten så bruker vi kveldene på å jobbe sammen, eller så sitter vi å ser på film/serier sammen. Vi kan også invitere venner over på spillkvelder eller chille kvelder sammen med oss, for å prøve å være litt sosiale i en ellers travel hverdag. 

 Hva liker du å gjøre i helgene? Jeg liker å flytte litt på oss i helgene. Jeg liker veldig godt å dra bort fra hverdagen når helgen først kommer. Enten det er dagsturer eller det er hjem til Stavanger. De fleste helgene er vi jo familie, og har tre barn. Mens det selvsagt også finnes noen barnefrie helger, som blir brukt til å være sosiale, og finne tid til vennene våre. Det er viktig!

Om du kunne valgt en idrett du var verdens beste i, hvilken hadde det vært? Jeg tror aldri jeg blir noe proff i noe, men kanskje noe jeg faktisk i alle år har hatt interesse for er jo turn. Jeg har turnet fra jeg gikk i barnehagen selv, og kommer fremdeles ned i spagaten. Så det måtte nok blitt noe i form for turn. Men som sagt jeg har aldri hatt noe mål om å bli ol mester i noe som helst. Jeg har alltid vært alt for glad i sjokolade! 

Hvordan går det med treningen? Det å sette i gang denne treningsperiode er virkelig en livs forandring for meg. Jeg har ikke startet å se noen resultater på kroppen enda, men hva det har gjort med psyken min er helt utrolig. Jeg har det så mye bedre med meg selv og alle rundt meg. Og har en energi uten like. Jeg har virkelig fått troen på meg, og er helt sikker på at dette er en treningsplan jeg klarer å fullføre. Jeg trives virkelig med å se hva jeg får til, og hvor fort jeg klarer å bli bedre på alt! 

0 kommentarer

Siste innlegg