Q&A – MINDRE LYST PÅ GRAVIDITET, DUBAI OG REDD FOR Å BLI GAMMEL?

Hva setter du mest pris på i hverdagen din nå? Jeg setter veldig stor pris på friheten jeg har. Friheten i å kunne være hvor jeg vil i verden, og ta med barna mine på nye eventyr. Jeg har nok i mange år kun tenkt negativt om det å jobbe hjemmefra, nettopp fordi jeg aldri har hatt en vanlig jobb. Nå som jeg har opplevd en vanlig jobb i form av at Jan plutselig har tider å forholde seg til, og fridager han må føre opp, så har jeg sett hvilke fantastisk frihet jeg har, og for første gang satt pris på den!
Er du redd for å bli gammel? Nei, heller tvert i mot! Jeg er vel en av de få personene som jager etter det å bli eldre. Jeg gleder meg til å være i 30-40 årene. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg tror og håper at det er en tid i livet mitt hvor ting er veldig behagelig. For meg så er vel det kanskje mye fordi barna begynner å bli voksne også, og kanskje for første gang kan kjenne på følelsen av å være litt ung igjen. Med tanke på at det da er mange rundt som har småbarn, og ting de må forholde seg til.
Er sommeren annerledes på sørlandet, enn hva du er vant med fra tidligere? Ja, absolutt! Nå skal jeg innrømme at jeg aldri har vært i Norge en hel sommer gjennom hele mitt liv, men å være i Stavanger på sommeren, er likevel noe helt annet enn å være i Søgne. Jeg føler mer at jeg kan ta «ferie» på sørlandet, da det både er mer naturlig å være på stranda og bade i sjøen der hvor vi bor nå. Og ikke minst dra ut i båten med svigermor og svigerfar en varm sommerdag, er blitt en herlig sommertradisjon!
Dere reiser rett videre til Dubai? Er ikke det litt i overkant mye ferie? Nå pleier jeg ikke reise så tett opp mot hverandre som vi nå skal. Det er også den eneste ferien vi skal ha i år. Vi skal nemlig prøve oss for første gang å være i Norge gjennom hele sommeren. Så det var egentlig litt tilfeldig at det ble satt opp alt på en gang. Jeg måtte nemlig ta hensyn til noe jobb som mulig kom i veien, men som viste seg å ikke bli noe av. Og det jeg har er jo ikke akkurat ferie, jeg jobber minst like mye som vanlig 🙂
Hvordan har det vært å reise med barn over så lang tid? Jeg trives alltid godt med å reise med barna, uansett hvor korte og lange reisene er. Jeg har reist med barna fra de var bittesmå, og Michelle sin første ferie var hun kun 2 uker gammel, og siden den gang så har vi reist masse! Jeg elsker å reise, og syns det er behagelig å reise på tur med barna. De er jo veldig vant til det, og jeg er alltid imponert over hvor flinke de er både i bil og fly.
Hvordan går det med uteprosjektet deres? Etter Jan og guttene kom ned til Kypros de også, så har det ikke skjedd noe på hjemmebane naturlignok. De fikk faktisk laget en terrasse mens jeg var her, og den gleder jeg meg veldig til å se når vi kommer hjem, men annet enn det så begynner nok hagen og uteprosjektet for fullt først når vi er hjemme fra Dubai i midten av mai. Det gleder jeg meg veldig til å gå i gang med!
Gjør all reisingen at du får mindre lyst på enda en graviditet/nyfødt? Jeg tror nok at det har en stor betydning når det kommer til babyønskene mine. Jeg tror også jeg flere ganger bruker ferier til å få meg selv til å tenke at jeg ikke ønsker flere barn, for på tur med barn så er jeg så fornøyd med barnas nåværende alder, og fakta er at de begynner å bli større. Men jeg er jo en person som mest sannsynlig aldri kommer til å føle meg ferdig med barn noen gang. Innerst inne.
0 kommentarer

Siste innlegg