REAKSJONER PÅ “ME AND MY EX” VIDEOEN

Jeg vet ikke hva jeg egentlig hadde forventet meg av reaksjoner etter videoen sammen med min ex som jeg la ut i går. Jeg kan jo ikke akkurat si at håper på mye negative tilbakemeldinger, for det gjør jeg aldri. Jeg klarer likevel å skjønne meg på hvilke blogginnlegg som vil få hvilke tilbakemeldinger. Og dette innlegget ble jeg faktisk overrasket over tilbakemeldingene på. Jeg har selvsagt fått noe negativt, men for det aller meste har jeg bare fått fine og gode tilbakemeldinger gjennom hele helgen, også på denne videoen! (Videoen kan du se HER)

Vi kom oss hjem i går kveld, og nå som jeg er hjemme igjen kjenner jeg veldig på at jeg har vært lenge borte. Det er ikke det at jeg synes det er dumt, jeg bare merker det mer når jeg først kommer meg hjem igjen. Jeg tror det er en god egenskap jeg nylig har fått meg, for før har jeg alltid hatt «hjemlengsel» selv bare på en uke i syden med noen jeg er glad i. Jeg er den type jente som alltid har trivdes best hjemme, og det er så deilig å kjenne på at den følelsen endelig begynner å avta mer og mer. 

Om jeg ikke allerede har satt meg nok mål som det er i 2019, så må vel dette også være et av dem. Jeg skal kunne være borte fra hjemme over en lengre periode, uten å føle på den hjemlengselen. En liten uke er jo ingenting, men vi får se hvilke utfordringer jeg får på nettopp dette i år. Jeg har nemlig både en og to og tre planer som virkelig kan styrke meg på dette området. Når vi først er inne på målsettninger i 2019, så kan jeg jo også oppdatere dere på treningen. Jeg har nemlig ikke fullført det jeg satt som en plan, og er nå på min fjerde uke, men de siste to ukene har energien min gått til viktigere ting, men det vil ikke si at jeg er ferdig å prøve likevel! Ønsker alle en nydelig start på uken!

0 kommentarer

Siste innlegg