REISEKLAR + EN FØRSTE GANG PÅ OVER 2 ÅR?!

Om bare noen få timer sitter jeg på flyet. Jeg har ikke reist alene på det jeg kan huske, og det skal bli godt å få til noe selv igjen. Det er ikke det at jeg ikke har klart å komme meg ut av huset alene de siste årene, men det er jo alltid litt gøyere å gjøre ting sammen med noen. Og når jeg har hatt muligheten til å hele tiden ha med meg Jan over alt, så har det fort blitt til at det ble en vane. Nå skal jeg likevel reise inn til Oslo alene, og bli til i morgen ettermiddag. Jeg har litt og gjøre, og det skal bli deilig å føle seg litt viktig i hverdagen igjen! 

Grunnen til at jeg reiser er fordi jeg skal ha mitt første intervju på evigheter. Jeg har virkelig tatt avstand de siste to årene til så mye media som mulig, fordi jeg føler at alt som regel blir vinklet negativt av media, og at det kun trekker til seg haters og negativitet rundt meg. Jeg er derfor så glad for å «komme tilbake» på en plass det er umulig å endre på sannheten, nemlig på direkte tv. Det blir koselig, og jeg håper at dere følgere sitter igjen med en følelse av at jeg faktisk er ekte og jordnær. 

Jeg har nemlig følt mye på at når det kun er bloggen, jeg har gitt av meg selv på, så er det vanskelig å se at jeg faktisk er en helt ok person. Jeg har alltid hatt tv ved siden av som har vist hvor jordnær jeg er, og ikke minst hvor normal jeg er. Jeg ler og har det gøy, og er ikke så seriøs som jeg kanskje blir fremstilt som på bloggen. En tekst på en blogg kan få frem mye, men ikke følelsene som personen bak tastaturet har. Akkurat nå kan jeg sitte å smile, eller jeg kan gråte fordi noe fælt har skjedd. Jeg kan være irritert eller jeg kan være helt hyper. 

Selv om man selvsagt har en tanke om hvordan personen som skriver har det, og kan se for oss et bilde av et humør for seg gjennom hva man skriver, så kan man likevel aldri vite helt. Når det er sagt så har jeg hatt en utrolig fin periode de siste ukene, og er så glad for det. Jeg tror virkelig det er treningen og energien jeg har fått der i fra som har fått ting til å gå riktig vei de siste ukene. Ønsker alle sammen en nydelig tirsdag videre!

0 kommentarer

Siste innlegg