ROADTRIP OG GJENFORENING

I dag kommer endelig Michelle tilbake etter noen fine dager alene sammen med mormor. Jeg har alltid snakket om hvor positivt jeg synes det er at barna får tid alene både med oss og sammen med besteforeldre. Jeg vet at hun har storkost seg masse, men gjengen her hjemme er veldig klar for å få henne hjem igjen i dag. Vi skal på en liten roadtrip for å hente henne hjem. Det har gått i ett denne uken med flyttingen, og ting begynner endelig å falle på plass nå. Jeg synes derfor det er ekstra godt å få samlet familien igjen, slik at vi virkelig har kommet oss på plass og i hus hele gjengen. 

Nå har to av tre barn sommerferie, og jeg er klar for å finne på masse gøy med de to eldste denne uken. Jan og Lucas har fortsatt en uke igjen før vi har ferie alle sammen. Vi har fortsatt ingen planer om hva vi skal i sommer, men sannsynligheten er mye større for at vi beveger mer på oss når hele gjengen har fri. Jeg har hatt veldig lyst til å dra på telttur, men synes nesten det er litt dumt å dra bort flere dager, når vi akkurat er kommet oss inn i huset, så dette blir nok nærmere slutten av sommeren tenker jeg. 

Det har vært deilig å ikke ha så mange planer for sommeren i år egentlig, fordi da finnes det ingen forventninger, og heller ingen skuffelser. Vi skal stort sett ta dagene som det kommer, men jeg har lovet meg selv å lage en form for plan så snart som mulig, bare for å vite i hvilken by vi er på en hver tid, og ikke minst for å kunne invitere gjester på feiringer og sammenkomster som vi ønsker å ha denne sommeren. Nå skal ikke været være så fint denne uken, så da kan jeg kanskje bruke de neste dagene til å finne ut av dette. Ønsker alle en nydelig søndag!

0 kommentarer

Siste innlegg