SAMLIVSTERAPI FOR Å REDDE FORHOLDET

Er det noe jeg synes har vært skikkelig gøy den siste tiden, så er det Q&A innleggene som tar for seg litt av hvert av spørsmål. I går la jeg ut et sånt innlegg, der jeg blant annet åpnet opp om litt private ting i forholdet mellom meg og Jan. Jeg svarte blant annet på dette spørsmålet Hva er det verste/styggeste du har gjort i forholdet med Jan?”

Reaksjonene på innlegget må vell kunne sies å være blandet, men mange graver seg kanskje litt for dypt inn i håndteringen. Jeg så noen litt humoristisk kommenterte at “hele landets samlivsterapauter samler seg under Anna sitt kommentarfelt” og det må jeg vell si var en kommentar som jeg følte traff ganske bra. Flere kommenterte jo også at en sak ofte har to sider, samtidig som mange kjenner seg igjen i samlivsproblemer. Men akkurat når det kommer til såpass private ting, så skriver jeg ikke om de tingene for å få råd eller tips, men heller fordi jeg trives med å dele, ikke bare de rosenrøde tingene, men også livets problemer.

Men, uansett, meg og Jan kjenner hverandre heldigvis så godt at vi klarer å løse de problemene som måtte oppstå. Måten jeg har håndtert noen av konfliktene på skriver jeg jo selv at jeg ikke er stolt av, likevel kjenner Jan meg så godt nå at det heldigvis ordner seg. Samtidig, så skal jeg jobbe med hvordan jeg tanker de situasjonene, men noe samlivsterapi for å redde forholdet trenger vi heldigvis ikke. I alle fall ikke enda, haha!

Fakta er vell at vi de siste ukene har hatt det unormalt bra, både hver for oss, og ikke minst sammen. Jeg har hatt en helt annen energi i det siste, og da skjer det noe med både livsglede og motivasjon. Men det skal jeg komme tilbake til!

Håper alle har en strålende start på uken!

0 kommentarer

Siste innlegg