SERIØSE BABYPLANER, 6-7 BARN, OG BARNAS BESTE ALDER!

Mye snakk om baby for tiden, har dere planer om en til ganske snart? Ja, jeg har et håp om det, og jeg vet at Jan også har blitt komfortabel med tanken. Eller, ikke bare komfortabel, men også ganske gira. Så det synes jeg er utrolig koselig, og kanskje også ikke minst tøft av han. Vi har tre barn sammen, som han har vært med å oppdra i mange år, men han har jo kun vært med på et svangerskap, en fødsel, og en nyfødt baby i sitt liv. Og jeg vet at han har lyst til å oppleve det igjen. Samtidig som vi ser at mellomrommet mellom minst og eldst ikke akkurat blir mindre.
Er det noen sjanse for at dere ender opp med 6-7 barn? Nei vi blir nok ikke den nye Kardashian storfamilien her hjemme nei. Vi er mange nok som vi er, og tror nok mitt «max» anntall barn ligger på 5, men at jeg også tror at en baby nummer 4 vil være den siste i familien Rasmussen.
Har du og Jan noe spesielt dere to skal som et par i sommer? Nei, jeg kan vel ikke si at vi har planlagt noe kun oss to. Når man får barn, så tror jeg alle kan kjenne seg igjen i at sommerferien handler om barna, og egentlig kun dem. Jeg hadde syntes det hadde vært veldig fint å kunne reise med Jan alene. Men det vil vi alltid få tid til på et senere tidspunkt. Vi har jo også bryllupsreisen som vi enda har til gode. Kanskje vår neste ferie alene blir bryllupsreisen!
Hvor lenge skal Michelle være borte? Nå har hun vært borte en hel uke og kost seg masse på hyttetur med mormor. Alenetid er virkelig en stor suksess hver eneste gang. Hun er kommet vel hjem igjen, og det føles så godt å få henne hjem igjen etter en lang uke uten å ha henne her. Det er jo veldig uvant, men hun har hatt det superkoselig, og vi har hatt det kjempefint hjemme med guttene i mellomtiden. Nå starter sommerferien for fullt her i hus!
Hvilke alder synes du er den beste på barna? Det er noe som heter at vær alder har sin sjarm, og det må jeg nesten være veldig enig i. Nå skal det sies at jeg selvsagt har noen tider der det selvsagt skjer mer enn andre. Perioder hvor de lærer nye ting som å gå eller sitte. Starter å snakke, eller forbedrer ord og språket. Jeg elsker å se barna mine lære, og derfor er alderen 1-3 år veldig spesiell. Samtidig som barn aldri slutter å lære. Fra 4-6 år kommer alt fra å finne ut av seg selv og hvilke venner man har, til skolestart og en ny verden. Jeg elsker også tiden Michelle er i nå, som hun er så selvstendig og så mye til hjelp.
Kan du lage et reisetips «med barn på tur» innlegg igjen? Ja, det kan jeg absolutt. Jeg erfarer og lærer for hvert eneste år, og det er alltid noe nytt og praktisk jeg får med meg fra en ferie med barn til en annen. Jeg deler gladelig mine erfaringer og tips med dere. Så det skal jeg jammen meg sette meg ned å gjøre en dag veldig snart!
0 kommentarer

Siste innlegg