SISTE BARNEHAGEDAG + GJENFORENING MED “GAMLE” VENNER!!

Den siste uken har gått så utrolig fort, og i dag er det faktisk siste barnehagedag for guttene. Nå venter det oss en lang sommer, og jeg kjenner at jeg endelig kan kjenne litt på at sommerferien er her. Det er mye som har skjedd denne uken, og mer skjer i ukene som kommer. Jeg har et stort mål for denne sommeren og det er nemlig å være så sosial som overhode mulig. Det har startet veldig bra, og i dag skal vi faktisk få besøk av gamle venner fra Stavanger. Jeg har ikke sett de på lang tid, men i ettermiddag kommer de på besøk her, det blir utrolig koselig.
Det er ei venninne som jeg fikk bare noen uker etter at Michelle ble født, og da hadde hun også en liten gutt som kom bare tre uker før min lille prinsesse. Han har faktisk bursdag i dag, og det er så gøy at han ville komme hit på 8 års dagen sin. Det er helt utrolig å tenke på at årene har gått så fort. Men nå har både hun og jeg fått tre barn hver, to gutter og en jente. Jeg kjenner at jeg er litt ekstra spent i dag, for jeg skal møte den lille jenta hennes for aller første gang i dag. Og jeg må si at bare tanken på å få holde en liten nyfødt baby nå gjør meg babysyk!
Jeg har ikke holdt en liten baby siden jeg sist hadde en selv. Det er nå tre år siden allerede. Jeg tenker heldigvis ikke over det til vanlig, hvor store barna mine er blitt. Men i år er de faktisk 8 år, 5år og 3år. Neste år har jeg plutselig to skolebarn. Jeg tok meg selv i å tenke at de siste to årene har gått farlig fort. Og av og til har jeg lyst til å stoppe tiden. Bare for å holde rundt barna mine, se på dem, og prøve å holde fast på den alderen de er. Men det går jo ikke. De har ikke tid, og jeg har ikke noe annet valg enn å se de vokse seg store, og prøve å holde følge med dem.
0 kommentarer

Siste innlegg