SLIK HAR DEN FØRSTE UKEN VÆRT!

Nå er det allerede en uke siden vi dro hjemmefra, og jeg tenkte derfor det var på tide med en skikkelig oppdatering på hvordan den første uken vår har vært. Jeg kan jo begynne med å si at været virkelig ikke har vært som tidligere, og at det første gang i dag var vær som var deilig nok til å kunne sole seg. De siste dagene har det nemlig vært overskyet og faktisk også regnet litt. Vi har derfor kun badet på taket i boblebadet, for bassenget er alt for kaldt. 

Når det kommer til familie så kan jeg vel si at vi har virkelig lagt inn en stor og god innsats denne gangen. Jeg har vel aldri vært så flink, så lenge jeg har reist ned til Kypros «alene». Siste turen jeg reiste ned for å besøke pappa som bodde her var sommer 2010, altså sommeren før jeg ble gravid med Michelle den oktoberen. Det vil da si at det er hele 8 år siden jeg har sett flere familiemedlemmer her nede, og jeg kan vel si at jeg har sett de aller fleste nå bare på de dagene jeg har vært her nede, så det gir jeg meg selv en klapp på skulderen for!

Når det kommer til følelser rundt denne uken, så kan jeg vel ærlig si at de første 72 timene gikk veldig fint. Men så kom savnet. Jeg pleier virkelig ikke være borte fra guttene mine mer enn to dager, så nå å være på dag nummer 8, må jeg innrømme er vanskelig. Og gjerne enda vanskeligere enn hva jeg så for meg. Jeg visste jeg kom til å savne dem, men å savne dem så raskt trodde jeg ikke var mulig. Jan er flink hjemme, og får dagene til å gå, men nå kjenner jeg virkelig at det skal bli godt å se dem igjen.

Jeg sakker jo daglig med de hjemme i telefonen, men det er liksom noe helt annet å kunne gi dem en ordentlig kos, og være der. Nå har vi bestemt med sikkerhet at guttene skal komme ned i påskeferien, og jeg er veldig glad for det. Jeg og Michelle koser oss masse her nede, men det er noe annet å ha gjengen vår samlet på en og samme plass. Jeg skal være så ærlig å si at jeg er flink til å sette av tid med hvert enkelt barn, og jeg elsker det, men det er ingenting som å ha alle mine rundt meg! 

0 kommentarer

Siste innlegg