SNART BLIR DET STORE FORANDRINGER HER HJEMME!

Helt siden vi flyttet inn i «det grå huset» som vi kaller det, så har vi hatt store planer og tanker for hva vi ønsker å gjøre med uteplassen. Det er egentlig veldig rart at vi ikke har gjort noe før, men vi har vell egentlig ikke ønsket å bruke tid og penger på noe som vi ikke har trengt på det tidspunktet. Nå skal endelig hive oss rundt å få det vi har ventet på i lang tid! Vi skal lage drømmehagen vår! Vi har kun hatt en platting rundt huset nå, men hatt en takterrasse vi har brukt de siste tre årene vi har bodd her. Nå ønsker vi å gjøre noe med hele uteområdet. 

Planen er at vi skal være hjemme i hele sommer, og da er det så deilig å kunne ha en skikkelig hage og uteplass hvor man kan være, og bruke dagene. Det skal være en plass vi kan sitte på kveldene og ikke minst en plass vi både kan spise middag, sole oss, barna skal kunne leke og ta med venner, samtidig som jeg ønsker at det skal se stelt og fint ut, men samtidig bære preg av at det er i bruk av mange! Jeg har allerede brukt mange timer på å tegne og planlegge, finne materiale og forskjellige løsninger. 

Jeg har kommet frem til min drømmehage, og det inkuderer grønt gress, som var det eneste «must» Jan hadde for å få sin drømmehage. Jeg håper at vi får hele hagen klar i mai etter vi er ferdig med Kypros-eventyret og ikke minst dubai-turen. Jeg tenker en gang etter 17.mai så skal det aller meste stå på plass, og kunne brukes. Jeg føler at en hage har så mye å si på hele eiendommen, og huset. Og det er kanskje det eneste dette huset ikke har hatt. Samtidig som det står tett opp i et fjell, som gjør det veldig lite koselig. 

Jeg har laget en plan på det aller meste, og funnet gode løsninger, som faktisk har vist seg å være mye billigere enn fryktet! Noe skal allerede gjøres i nærmeste fremtid, mens de største forandringene vil ta plass i mai når vi er hjemme igjen. Jeg håper virkelig vi får en flott uteplass som kan brukes av mange i alle årene fremover. Jeg har selv vokst opp med en stor hage, og det har gitt meg så mye å kunne samle mange venner i hagen for å henge, leke, å være ute sammen! 

0 kommentarer

Siste innlegg