SOSIALE MEDIER – MIN STØRSTE FRYKT

Tenk at jeg som lever av sosiale medier, lever av blogg, og vise ansikt faktisk i lengre tid har vært redd for sosiale medier. Jeg har jo selvfølgelig både Instagram, Snapchat, Facebook og bloggen min, som jeg titt og stadig oppdaterer. Men kanskje spesielt Snapchat og Instagram har jeg i så mange år kviet meg for å ta ordentlig i bruk. Jeg har i mange år nå bare fulgt 1 person på Instagram. Det er jo ganske spesielt.

Jeg har egentlig bare stalket litt rundt i det stille, uten å hverken følge noen, eller kommentere/like noe. Så sånn sett har jeg vell nesten vært usynlig både der og på Snapchat. Men det har virkelig forandret seg den siste tiden, og jeg merker at ved å spre litt positivitet, så får jeg masser av det samme tilbake. Og det føles helt fantastisk.

Jeg innser jo at jeg er ganske spesiell til tider, og jeg er typisk den som roper høyt når ting går galt, men som ikke sier så mye når ting går bra. Men hei, det gjør det faktisk nå! Jeg har det ordentlig fint, og det føles fantastisk å kunne si! Nå har jeg til og med begynt å aktivisere meg litt på Instagram, som lenge har vært en plattform som jeg egentlig har sett på som en plass for negativitet.

Men jeg ser jo nå, at så snart jeg viser litt glede og engasjement, så får jeg det samme tilbake. Litt sånn som livet fungerer ellers. Og det er akkurat det jeg prøver å gi i mine kanaler nå, glede og engasjement. Og det tror jeg alle som følger meg også merker. Men, jeg trenger litt inspo til hvem jeg bør følge på Instagram, og i motsetning til tidligere så prøver jeg å svare på alt og alle av kommentarer som kommer på min profil også, den kan du følge HER!

0 kommentarer

Siste innlegg