SPØRSMÅL OG SVAR OM BABYPRØVINGEN!

Reklame | Babyplan

Jeg må begynne med å si at det å dele tankene og erfaringene mine rundt det å miste flere ganger på rad, og sitte igjen med et sårt ønske om å få et barn er noe av det fineste jeg har kunne dele med dere. Jeg hadde kanskje forberedt meg på mye negative tilbakemeldinger når jeg skulle dele noe som helst rundt dette tema, men opplevelsene og tilbakemeldingene jeg sitter igjen med gjør meg så takknemlig og lykkelig. Jeg har nemlig fått så utrolig mye medfølelse rundt dette, og mange fine tilbakemeldinger om at jeg deler mine erfaringer rundt et tema som snakkes lite om.

Jeg har derfor lyst til å svare på noen spørsmål som har kommet inn rundt tema. For det første så har jeg fått en haug av spørsmål på sædtesten vi kjøpte. Den kom ganske raskt i posten etter vi kjøpte den på nett, og jeg må være så ærlig å si at den fortsatt ikke har blitt brukt, så vi vet fortsatt ikke noe angående dette. Mest sannsynlig har jeg hatt eggløsning denne uken, og vi har derfor ikke brukt tid på dette denne uken. 

Neste spørsmål er jo hvor i prosessen vi er nå i forhold til prøvingen. Som sagt så skulle jeg hatt eggløsning denne uken, noe som vil si at jeg skal ta en ny graviditetstest om to uker ca. Nå har problemet gjennom det siste året vært at min mens og eggløsning virkelig ikke har kommet når det skal, så det er vanskelig å si om kroppen min denne måneden har fungert som «normalt». Det vil jo vise seg når jeg tester på nytt, og jeg har tenkt å ta dere med på testing direkte på snapchat. 

Kanskje litt uvant, men nå har jeg tatt så utrolig mange graviditetstester etterhvert, og jeg er så glad jeg har funnet en nettside med en rekke forskjellige tester når man ønsker å bli gravid. Babyplan, har nemlig graviditetstester, eggløsningstester, sæditester og mye mer til en mye billigere penge enn du finner i fysiske butikker! Se hele utvalget deres HER! Jeg må innrømme at jeg har gitt litt opp, i form av at det er så usikkert om jeg får en positiv eller negativ graviditetstest, men også når jeg først er gravid, så vet jeg ikke lengre hva jeg skal forberede meg på.

Jeg har også fått mange spørsmål i forhold til andre måter å få et barn, alt fra adopsjon, med surogat eller andre hjelpemetoder for å oppnå et svangerskap. Jeg hadde nok ønsket å gå videre med noe av dette om det var sånn at vi ikke hadde noen barn fra før, men sånn som situasjonen vår er i dag hvor vi faktisk har tre barn som nå etterhvert begynner å bli veldig store, så er det ikke aktuelt å gå i gang med noe annet enn å prøve på vanlig måte. Om det viser seg at det går et halvt år til uten at vi har klart å bli gravid med et svangerskap som ser ut til å gå fint, så tror jeg faktisk vi gir oss helt. 

0 kommentarer

Siste innlegg