SPØRSMÅL OG SVAR OM HUSKJØPET VÅRT!

Når er huset ferdig bygget/ innflyttningsklart? Jeg håper at det blir så snart som overhode mulig. Men det raskeste er om seks måneder, så kan det gå opp til 8-9 måneder også. Dette er jo veldig avhengig av hvordan vinteren blir i forhold til snømengde og muligheter for bygging i vinter. Jeg håper virkelig at vi kan flytte inn i mai, men det får gjenstå å se om det blir mulig. Hvis ikke så tror jeg jo vi er inne i nytt hus i løpet av juni, men jeg skal selvsagt holde dere oppdatert gjennom hele byggeprosessen. 

Skal dere bli boende i Søgne? Ja, det var vel mer en tanke bare å skulle flytte bort her i fra. Vi trives så godt med både skole, bekjente og alle vi omgås daglig at det ville blitt utrolig trist å skulle flytte her i fra. Det var ikke verdt å bytte skole når vi trives så godt. Nå som også de andre snart begynner på skolen, så ville noe annet føltes helt feil. Jeg ønsker at barnas barndom skal være her i Søgne hvor de har sine trygge rammer. Jeg ønsker ikke å flytte på dem om jeg ikke føler meg helt nødt til det. 

Hvorfor valgte dere å kjøpe noe, før dere har solgt? Vi har jo vært på husleting i lang tid, uten å se noe som har vært i nærheten av hva vi har vært ute etter. Når vi nå da falt over denne muligheten på riktig plass var det ingen spørsmål om at vi måtte hive oss rundt. Vi har likevel kjøpt med forbehold om å selge ett av våre to hus i løpet av byggeperioden, noe som jeg har veldig stor tro på. Når det er kun ett som må selges, av to mulige hus, og vi har så god tid på oss, så skal det virkelig ikke være noe problem, men likevel godt å kunne sikre seg litt.

Har dere kjøpt en tomt som står for seg selv, eller.med naboer i nærheten? Vi har faktisk kjøpt et byggeprosjekt midt i et stort område med mange nye boliger. Det vil være perfekt for barna å vokse opp med alle vennene sine rundt i alle nabohusene, kontra der vi nå bor, hvor alt av skolevenner må kjøres til og fra. Vi liker oss jo egentlig best alene i en blindvei, men jeg tenker likevel at vi må velge litt annerledes nå som barna begynner å bli så store. 

Hvorfor ønsket dere å flytte? Vi har lenge hatt et stort ønske om å flytte nærmere skolen til Michelle. Hun har blitt kjørt til og fra skolen hver eneste dag, og det er akkurat 200 meter for kort til å få skolebuss. Det ligger også på feil side, til å kunne ha krav på skolebuss. Nå som William også starter til høsten, så tenkte vi at det var absolutt nødvendig at vi flytter nærmere skolen, for at barna skal kunne gå til og fra skolen selv sammen med sine medelever. Også tenker jeg også at det er fint å kunne ha noen å gå til og fra skolen sammen med. 

I hvilken prisklasse kommer deres nye hus på? Huset vårt blir mye billigere enn vårt nåværende hus, Vi har hatt en leilighet i huset som vi så og si aldri har fått utnyttet skikkelig. Vi har hatt den tom store deler av perioden vi har bodd i Søgne selv, og det er derfor noe som drar opp prisen på vårt nåværende hus veldig. Vi skal med andre ord ikke ha noen utleiedel i vårt nye hus. Det er også litt mindre i størrelse, og på en helt annen plass i Søgne. Så bare dette i seg selv gjør huset en god del billigere.

0 kommentarer

Siste innlegg