STARTER ÅRET UTEN RING, MINE BUDSJETT PÅ REISER, HER VILLE JEG ALDRI REIST +++

Hvorfor går du ikke med gifteringen? Jeg har gått uten ringen noen uker nå, og la vel først skikkelig merke til det når jeg var i Stavanger og la ut et bilde der det ble kommentert. Jeg har ikke noe gode svar på hvorfor. Jeg er vel ikke av den typen som gifter meg og sier jeg aldri skal ta av ringen igjen. For jeg tar den av både når jeg vasker håret og tar på meg srømtebukse, jeg tar også ringen av når jeg enten kler barna mine, eller gjør noe som den kan være i veien for. Jeg har en veldig fin ring, og elsker den, men diamanten har en tildens til å skrape, og lugge. Og når den tas av til hverdagslige ting så blir den ofte glemt å ta på igjen. 

Hvor har du kjøpt julegave-sekkene med navn? De er så nydelige, jeg bare elsker dem. Jeg kjøpte dem i år, samtidig som jeg kjøpte noen glasskuler til juletreet med navn på også. Jeg elsker barna mine sine navn, og elsker å kjøpe ting med navn på. Masse ting jeg handler med navn er fra my1styears.com Den har virkelig mye fint, og har vært en favoritt i flere år! 

Ser du på deg selv som en streng mor? Ja, jeg vil nå si jeg er det, med regler som passer hvert enkelt både på alder og modenhet. Samtidig som jeg overhode ikke er verdens strengeste, og har mye plass til lek og moro. Men hvor streng jeg er eller ikke blir nok mye tydeligere når barna blir større og virkelig tester grenser, og jeg virkelig får bli utfordret på mammarollen. 

Når du og Jan krangler, hva krangler dere typisk om? Det er ikke godt å si. Det kan være alt og ingenting. Men en liten ting kan fort bli til en stor krangel der det aller meste blir tatt opp. Jeg vil si vi krangler om ganske «normale» ting som småbarnsforeldre og ikke minst samboer og unge kjærester. En ting vi faktisk ikke krangler om som kanskje er litt unormal til tross vår alder og som jeg tror er et tema som ofte blir en konflikt hos andre par er «sjalusi». Det er jo kjempe positivt og deilig! 

Hvor mye penger bruker du på ferie i løpet av et år? MYE mer enn kanskje folk tror!! Mange andre bloggere jeg føler som reiser hele tiden har jo bare seg selv å spandere på, og kanskje en familie i gaver her og der. Jeg har en familie på fem hver eneste gang vi er ute å reise, samtidig som jeg også ønsker å gi familie og venner i ny og ne. Så hvor mye penger jeg bruker har jo alt å si på hvor vi er, og hvor mange turer det blir. Men sommerferien slik som jeg ønsker å feriere koster oss alltid over 100 000 kr  og mer om vi gjør noe mer ut av sommeren. Så kommer andre ferier utenom. Det er dyrt å reise, og det er ikke minst dyrt å ha tre barn, som gjør at vi må ha to hotellrom på nesten alle hotell i utlandet. Derfor valgte vi i fjor for første gang å leie hus med plass til hele gjengen!

Hvor ville du MINST reist på ferie i år? Jeg kan med en gang si at vi nesten alltid prøver å finne nye steder å reise, men ender nesten alltid opp på Kypros uansett! Det er en plass vi vet vi ikke blir skuffet, og en plass vi vet vi elsker! For meg er en ny plass veldig spennende, samtidig som det er veldig skummelt. Jeg har flere plasser jeg aldri ville ha reist på ferie, men det er plasser som sier seg selv.. Jeg har derimot også noen plasser jeg aldri kunne reist med barna, og det er litt mer «unormale» plasser å ikke ville reise. Thailand, Tyrkia, Bulgaria, Kroatia, Jamaica, Indonesia, Aruba, og Madagaskar er plasser jeg virkelig ikke ønsker å reise med mine barn. Jeg har ingen svar på hvorfor, for Aruba, Madagaskar og Indonesia er plasser jeg har kjempe lyst å reise selv. Men sånn er det. kanskje min overbeskyttende mamma i meg bare tikker inn.

0 kommentarer

Siste innlegg