STERILISERING, TRENGER STØRRE BIL, OG DETTE ER JEG MEST STOLT AV! +++

Hvor bor du om 10 år? Jeg vil vell kanskje tro at vi har flyttet hjem til Stavanger og min hjemplass. Man vet jo aldri hvor livet tar oss, men jeg har sagt at jeg vil at alle tre skal fullføre barnehagen her i Søgne, og ut over det så har jeg ikke lagt noen plan for fremtiden vår. Vi må jo bare ta det som det kommer. Jeg kjenner at livet mitt i Stavanger ikke er over, samtidig som jeg ikke kjenner noen hastverk med å flytte tilbake med det første. Plutselig så er det noen av barna som har fått seg en kjæreste eller venner her som de ikke ønsker å flytte fra, og jeg må jo ikke hjem. Så vi får nesten bare se hvor vi ender opp. Men jeg tror nok kanskje at vi om 10 år har flyttet der vi skal bo i lang tid.

Hva er du mest stolt av i livet ditt? Det er vanskelig å si. Jeg har mye jeg er stolt over, både ting jeg har fått til og opplevd, men også egne ting. Mest av alt i livet så er min store stolthet uten tvil mine barn. Alt med dem fra personlighet til utseende. De er det mest dyrebare jeg har. Jeg er også veldig stolt over hvordan jeg som 15 åring klarte å ta tak i livet mitt, mammarollen og skaffet meg et levebrød på egenhånd. Det er noe jeg kanskje ofte i dag tar forgitt. Jeg var ikke ment til å klare alt dette. Jeg var ikke en gang ment til å meste barneoppdragelsen. Men det vil jeg gi meg selv en klapp på skulderen for! 

Hva er din største nedtur? Jeg har mange nedturer på en vanlig uke, men ikke mange store. Det er som regel mange små som bygger seg opp og som blir store sammen. Det kan være alt mulig. Jeg klarer ikke huske en eneste stor nedtur akkurat nå, det er jo et veldig godt tegn! Men det kommer alltid noe, så er det jo bare opp til meg å klare og fikse det før det oppstår enda en nedtur. Jeg følte jeg svarte helt elendig for meg på dette spørsmålet, men jeg ble plutselig helt blank!

Er du fornøyd med bilen din? Jeg er jo egentlig veldig fornøyd med bilen min, det har uten tvil vært min drømmebil så lenge jeg kan huske. Men, og det er et stort «men»..Den er jo veldig liten til vårt bruk. Vi har så vidt plass i bilen hele familien, og det hadde vært veldig praktisk med en større bil. Det er jo ikke mulig å ha noen som sitter på, og en fremtidig baby må jo også få plass. Så om vi bytter min drømmebil, eller bytter Jan sin nye bil ut må vi nesten bare vurdere, men vi trenger en syvseter. Og for min del tenker jeg det må skje veldig snart!

Har du og Jan snakket om sterilisering? Ja, vi har jo snakket om det. Samtidig som vi ikke er sikker på at vi er ferdig med barn. Jeg vet med sikkerhet at jeg har lyst på en liten jente til en dag, og med det så kan det jo følge med både et og to barn på veien. Spørsmålet er vel bare når vi føler oss klar for en fjerde baby, og når det passer inn med de vi allerede har. Men når vi er helt ferdig, så kan det til og med være at jeg ønsker å sterilisere meg. Da føler jeg virkelig at jeg har bidratt med min del for dette landet, haha. 

Ville du helst hatt feriehus på Kypros eller Hytte på fjellet? Ja takk begge deler! Jeg har veldig lyst på både hytte og hus på Kypros, men jeg tror hverken det blir det ene eller det andre på en god stund. Jeg elsker å reise å oppleve verden, og det vil vel si at jeg ikke er klar for å slå meg til ro med et fast sted å reise til enda. Jeg ser for meg at når barna blir litt eldre, så kommer vi både til å ha hytte og en fast plass vi kan reise til, men akkurat nå er jeg glad for mulighetene vi har til å oppleve flere fine steder sammen. 

Når tror du at du blir tante? Dette er å legge mye press på våre søsken her, men jeg hadde faktisk en samtale om dette tema senest i går. Jeg håper å tror at jeg blir så heldig å kunne bli tante til noen. Jeg har jo en bror, og Jan har jo en bror, samtidig som jeg har min bestevenninne og ste-søster som jeg uten tvil også blir en «tante» hos. Så jeg vil nå si at mulighetene er der. Nå er disse tre 21, 23 og 24 år, så jeg vil nå håpe at det ikke er så alt for mange år til det kommer en liten. Jeg vil kanskje tippe at innen 2025 så er jeg tante til en eller flere små! (Da har de god tid, samtidig som jeg håper de kjenner litt på presset)

0 kommentarer

Siste innlegg