STOR 5-ÅRSFEIRING DENNE HELGEN! + TEMA FOR BURSDAGEN!

Nå er det fullt hus som rigges til en stor feiring her hjemme i morgen! Det er en veldig spesiell feiring for min del, og det finnes flere grunner til det. Jeg er kjent for å lage stor stas på barna mine sine bursdagsfeiringer, med temafest og flotte kaker. Aldri tidligere har jeg laget kakene selv, men denne uken har jeg lært mye nytt, og kakebordet i morgen er helt hjemmelaget av meg med god hjelp og tålmodighet fra mannen i huset. Jeg håper kakene smaker godt, og at bursdagsbarnet er fornøyd med mammaén store innsats. Jeg gleder meg til å vise dere kakebordet i morgen. 

Denne feiringen er også veldig spesiell med tanke på at det er siste gang vi samles i vårt grå hus med familie og venner, før vi flytter. Det er derfor også siste gang for noen at de er på besøk i det som har vært vårt hjem de siste fire årene. Og for meg kjennes det veldig spesielt og rart, men på samme tid veldig godt. Det er min kjære William som skal feires og som skal bli gjort stas på i morgen. Han ble fem år i desember, og for meg er det stort når barna bikker fem hele år. En hver alder og fase i livet til barna er jo spesiell, men det er noe ekstra med 5 år. 

Tema for årets feiring, har dere kanskje skjønt så langt nede i innlegget. Det er selvsagt ingenting annet enn den store helten, Batman som er tema for denne feiringen. Jeg har gjort mitt beste for å rigge i stand en bursdag som sent vil glemmes, og et kakebord jeg virkelig har lagt ned tid og kjærlighet i. Jeg krysser fingrene for en magisk feiring her hjemme med venner og familie i morgen! Og ønsker alle sammen en nydelig første helg i 2020! 

0 kommentarer

Siste innlegg