STOR FLYTTEUKE FORAN OSS!

Jeg har en utrolig stor og spennende uke foran meg. Jeg tror også at det er den travleste uken jeg vil få gjennom hele 2020. Vi flytter ut av et hus, og inn der vi skal oppholde oss i mellomtiden før vi skal inn i nytt hus. Jeg synes at det på en måte er deilig å bli ferdig med et hus, men samtidig har lang tid igjen på å glede oss til det nye huset. Ta avgjørelser og valg i ro og fred, og kunne kose oss med hele byggeprosessen. Denne uken derimot, handler mye om pakking og ikke minst vasking. Jeg får heldigvis god hjelp, for det er mye å skulle flytte ut en familie på fem helt alene. 

Jeg har fått flere spørsmål angående at jeg så ofte forteller at jeg har guttene hjemme på dagtid, for i en uke som denne blir det fort en ekstra ansvar enn hva jeg hadde trengt på dagtid. Jeg skulle selvsagt ønske at guttene gikk i barnehage, men det gjør de altså ikke. Jeg har de derfor sammen med meg hver eneste dag, og har hatt det de siste månedene. De startet i ny barnehage etter sommeren for at eldste skulle ha noen i barnehagen som skulle starte sammen med han på skolen til høsten. Og det var den eneste grunnen til at vi valgte å flytte på guttene. Det ble ikke som vi hadde håpet, og derfor tok vi guttene ut av barnehagen. 

Jeg skylder ingen noen forklaring på akkurat det tema, men likevel så blir det unaturlig å styre unna et tema som påvirker mine dager så mye som det faktisk gjør. Jeg håper fortsatt at de kommer seg inn i den gamle barnehagen igjen, men nå som vi også har kommet inn i en ny kommune, så er det ikke like lett å gjøre noe med. Guttene er derfor hjemme på ubestemt tid, men jeg synes bare det er koselig, og elsker å finne på ting med dem på dagtid. Jeg strekker ikke til på alle områder akkurat nå, men til neste uke så er vi i gang igjen med det som er vår hverdag akkurat nå. Ønsker alle sammen en fin start på uken!

0 kommentarer

Siste innlegg