STORE LIVSFORANDRINGER, BRYLLUPSDAG + SISTE ÅR FØR SKOLESTART!

Det går litt i rykk og napp her på bloggen om dagen, men i hverdagen er det en milliard ting som skjer, og mange baller i luften. Store forandringer er i ferd med å skje, og jeg gleder meg til å dele alt dette med dere om kort tid. Akkurat nå må jeg bare holde kortene litt tett til brystet en stund, før alle endelige avgjørelser er tatt. Jeg elsker store forandring i livet, og har jo fått muligheten til det flere ganger i mitt unge liv allerede. For hvert eneste barn jeg får velger vi en ny vei i livet, når vi flytter på oss, så har vi fått nye starter, og når vi giftet oss, så var det også en stor forandring. Nå skjer det nye ting igjen, og det er lenge siden jeg har følt meg så klar for det, som nå!
Nå er det over 10 hele måneder siden vi giftet oss, og det vil altså si at bryllupsdagen vår faktisk nærmer seg. Vi har enda ikke vært på bryllupsreisen vår, man sånn som det ser ut akkurat nå, så må den vente en stund til. Det er mye som skjer om dagen, i tillegg til at guttene er på plass i barnehage igjen etter sommeren, så har Michelle fortsatt et par uker igjen hjemme før skolestart. William har sitt siste år i barnehage dette året, så det er selvsagt veldig spennende. Første året som eldst, før han om kort tid skal bli minst igjen. Det er virkelig en spennende tid å være mamma. Barna vokser så utrolig fort, og jeg føler de vokser mens jeg ser på.
Men med alt som skjer om dagen, så kjenner jeg at det skal bli utrolig godt å se at sommerferien går mot en slutt for i år. Det skal bli deilig å komme tilbake til vanlige rutiner og kanskje ikke minst selve hverdagen. Vi har hatt dører og vinduer på vid gap hele sommeren, med barn som har løpt inn og ut. Vi har hatt en magisk sommer, som vi har fått være tett på hverandre og vært mye sammen. Vi har ikke gjort så mye, annet enn bilferien, men likevel så føler jeg det har skjedd mye her hjemme likevel. Jeg skal ikke holde dere på pinebenken med hva som skjer, så lenge, det lover jeg! Men klarer dere gjette hva det kan være? Ønsker alle en nydelig dag videre!
0 kommentarer

Siste innlegg