TAKK FOR EN DEILIG NATT, ROY

Hvor mye skal man drikke før det er «lov» eller kan godtas å gjøre feil i fylla? Jeg kan vel si at min grense for min kjære både starter og stopper med å gå ut av døren. For ingenting er akseptabelt for min del. Jeg har lært og erfart at om man begynner å «Godta» feil som blir gjort, så fortsetter bare feilene å bli gjort enten det er i fylla eller ikke. Nå har det seg sånn at hverken Jan eller meg har gjort noen så kalte «feil» i vårt forhold, ikke som jeg vet om selv. Men er det alt man husker? 

Her om dagen fikk jeg en interessant kommentar på Instagram. Det stod «Trodde du var singel 😉 Men takk for en deilig natt» Haha, jeg husker faktisk ikke helt om jeg fjernet kommentaren, eller om den står der enda, men jeg må innrømme at jeg både fikk litt FREAK følelsen samtidig som det var en smule morsomt. Jeg føler vell kanskje jeg er en av de som har svartmalt alle kommentarfelt, og alltid forsøkt å holde meg mest mulig unna sånt, nettopp fordi det dukker opp så mye fælt og vondt der. Men akkurat denne kommentaren syntes jeg var litt festlig.

Men jeg glemte helt å svare han som skrev kommentaren! Så til deg Roy, “tusen takk for en deilig natt! Så synd at jeg ikke klarer å huske den!!» Haha! Jeg syns bare det er et mega kompliment at noen ville takket for en natt med meg, og ikke minst for å si at tiden som var brukt sammen med meg var deilig! Nå har dette selvsagt ikke skjedd. Jeg har både mann og barn, og forlater sjeldent huset uten. Men takk skal du ha, for litt humor i hverdagen! En kveld med deg, Roy, var uten tvil den mest dramatiske natten på en stund, haha! 

0 kommentarer

Siste innlegg