TAKK FOR FIRE FLOTTE ÅR!

Fra og med i dag, så er vi ikke lengre eiere av det grå huset. Det føles noe trist, for for det meste føles det kun godt. Vi har opplevd en hel del de årene vi har fått her, og jeg er glad for at vi ikke skal flytte så langt på oss. Vi har bodd i huset fra jeg gikk gravid med Lucas for fire år siden, og for mange så er fire år i ett hus ikke så lenge, men for meg føles det som en stor del av livet. Faktisk hele hundre prosent av mitt voksne liv har jeg bodd her, og barna har selvsagt en stor tilknytning til huset og naboer. 

Jeg merker for første gang at barna har mange tanker rundt det å skulle flytte bort fra noe. De har tidligere hatt tanker om hvor vi skulle, men aldri nevnt så mye om hva vi har reist i fra, før nå. Det er tydelig at dette har vært et godt og trygt hjem for dem, som de har skapt mange av sine minner i. Jeg håper derfor at de kan ta med seg det gode vi har fra huset vårt, og at det nye huset fyller det tomrommet det gir å ikke lengre ha «grå hus» som vårt hjem. Jeg både tror og håper at dette vil gå fint for både store og små.

Vi gir fra oss nøklene til huset i dag, og starter vår første helg borte hjemmefra. Planen er å ha en rolig helg ettersom uken har gått i ett, men planen for helgene fremover er å finne på litt mer ting, og ikke minst også få unnagjort ting som skal ordnes i forhold til nytt hus. Vi må blant annet sette oss ned en lørdag for å tegne nytt kjøkken! Det er virkelig en tid hvor det skjer mye for oss, og jeg kjenner at jeg gleder meg veldig til alt som skal skje fremover, og gleder meg til å ta dere med på reisen vår. Ønsker alle sammen en nydelig start på fredagen og en god helg! 

0 kommentarer

Siste innlegg