TAKK MEN ELLERS TAKK!

Reklame | Babyplan

Jeg vet at dere bare vil hjelpe, men sannheten er at det kun gjør vondt verre. Jeg hadde ikke trengt å dele  noe som helst, men jeg ønsker å gjøre det, jeg ønsker at dere skal vite hva som skjer og hva som påvirker hverdagen min. Jeg føler også det har vært enormt godt og bra for meg med støtten jeg får, og på mange måter har jeg følt at jeg har trengt dette, men jeg har ikke trengt at dere skal gi meg råd og tips om alt dere tror er «galt» eller problemet vårt. Jeg kan ikke ta utgangspunkt i alle teoriene, og må kun forholde meg til fakta, og de får jeg kun hos min egen lege.

Det gjør bare vondt verre når man skal se hvor mye forskjellig som kan være problemet. Det gjør ikke akkurat situasjonen bedre. Det er i følge min gynekolog og fastlege, ingen problem for meg å bli gravid. Jeg har mange barn, og har aldri hatt et problem med å få barn tidligere, heller ikke sammen med Jan. Problemet vårt ligger i spontanabortene, som vi vet er grunnen til at jeg ikke har en regelmessig mens eller eggløsning, noe som er helt normalt kort tid etter man både minster og ikke minst etter man har født. Det er ingenting unormalt med det, men selvsagt utrolig frustrerende.

 

Alle tester innenfor svangerskap kan dere finne billig HER!

Grunnen til vi ønsket å ta en spermtest, var i all hovedgrunn for å sjekke kvaliteten og ikke om muligheten var der. For problemet oppstår først etter at jeg er blitt gravid, når de siste gangene har endt i å miste på omtrent samme tidspunkt i svangerskapet. Jeg er også veldig lei meg og frustrert over alle meldinger som tikker inn om at spontanabortene kan komme av den selvvalgte aborten jeg har tatt. Dette har jeg også fått høre fra flere leger ikke er en mulig grunn. Selv om jeg selvsagt skylder på meg selv for akkurat dette ofte.. Men da er det kanskje spesielt vanskelig å få høre fra andre at dette er grunnen.

Jeg er som sagt bare et menneske, og kan kun tåle max med utfordringer i mitt liv, og på mitt fortsatt unge liv føler jeg at jeg snart har nådd min max med skuffelser i løpet av livet. Det er kanskje brutalt å melde, men jeg håper at det snart snur. Kanskje det er for mye og be om, men jeg må i alle fall be dere om å slutte å gi meg råd og tips, for mest sannsynlig så opplever vi ikke denne situasjonen på samme måte, og har nok heller ikke de samme problemene. Jeg elsker å høre deres erfaringer, men skill mellom å dele erfaringer og fortelle meg hva som er galt med meg. Tusen takk for forståelsen, ønsker alle en fin uke! 

0 kommentarer

Siste innlegg