TANKER OM FREMTIDEN, KORONAVIUS, DETTE ANGRER JEG PÅ +++

Har du noen ting du angrer på med jobben din? Jeg angrer jo på alle muligheten jeg ikke tok. Jeg vet at min jobb kun er en periode i livet, men det er også veldig mye som har skjedd i mitt liv gjennom denne perioden, jeg har både takket nei og trukket meg fra ting jeg i senere tid har angret på, men likevel vet jeg at jeg ikke kunne gjort noe annerledes der og da. Dette er for det aller meste snakk om TV-program og forskjellige innspillinger. 

Hva tenker du om fremtiden? Og hvem tror du at du er om 10 år? Om ti år håper jeg at jeg er en selvstendig og selvsikker ung dame, som trives med både jobb og hverdagen. Jeg håper jeg har mange gode venner, tar tid til å være sosial, og selvsagt at ungene trives der de er kommet i livet. Om ti år har jeg en 19 åring, 16 åring og 14 åring. Jeg håper at vi reiser mye, og har mye tid til hverandre, og jeg håper at vi fortsatt bor under samme tak alle fem! 

Gruer du deg til barna blir voksne? Nei, jeg gjør egentlig ikke det. Jeg gruer meg mye mer til jeg selv er voksen faktisk. Da mener jeg godt voksen, og det blir jeg jo fort om barna plutselig er voksne. Jeg gleder meg til rollene som mamma til voksne barn, og etterhvert kanskje til og med barnebarn er inne i bilde. Jeg gruer meg ikke til barna er voksne, jeg ser faktisk frem til det på en eller annen måte. Jeg gleder meg til å se hvordan livet deres blir, og på en måte få følelsen av at jeg klarte min jobb gjennom oppveksten. Jeg vet ikke…Noe annet jeg faktisk gleder meg veldig til når barna blir voksne er å feire alle høytider sammen som en stor familie! 

Er du religiøs? Jeg vil jo si at jeg er det, men overhode ikke noe mer enn de fleste andre jeg kjenner. Jeg har døpt barna mine i kirken og er selv både døpt og konfirmert i kirken selv. Men jeg tenker fryktelig lite over dette i hverdagen min generelt. 

Hva liker du å gjøre når barna er på skole/barnehage? Jeg vet nesten ikke hvordan hverdagen med tomt hus er lengre. Det er snart et helt år der jeg har hatt guttene hjemme med meg på dagtid, og allerede etter en måned med alle tre, så jeg gleder meg til å kjenne på en eller annen form for frihet når høsten kommer og alle barna er på sitt. Jeg tror nok dagene vil gå til jobbing og husarbeid, noe jeg trives godt med. Samtidig som jeg liker den friheten med å være hjemme og kunne styre dagene mine som jeg ønsker. 

Må de andre i familien også leve så sunt som deg? Nei, overhodet ikke. Vi har på mange måter kjørt to forskjellige middager her i huset alle dager hvor jeg ikke spiser det samme som de andre. Barna og Jan har spist masse is, godteri og kaker rundt bursdagsfeiringene, og det har vært vanskelig å holde meg borte fra alt, når alle rundt meg koser seg med alt de ønsker. Det har likevel vært viktig for meg at ingen andre enn meg selv skal måtte bremse opp noe selv om jeg plutselig har endret min livsstil. Jan er blitt noe flinkere han også, det skal jo sies.

Tror du koronaviruset blusser opp igjen i Norge? Jeg tror jo ikke akkurat at det er helt over enda. Så om det kommer tilbake her eller om det kun påvirker oss på grunn av andre land er jo vanskelig å si, men jeg tror jo absolutt at det vil bli verre igjen før det blir bedre, og tankene mine rundt dette kommer jo i all hovedsak på grunn av reisingen i sommer, og at det er lov til mye mer. Bare i dyreparken så ser det jo ut som en maurtue, og jeg skjønner ikke hvordan det er mulig å si at de kunne hatt plass til dobbelt så mange mennesker i parken på en vanlig sommerdag, når alle parkeringer er tatt hver dag gjennom hele sommeren i år også på samme måte som tidligere år. 

Hva er du mest stolt av i livet ditt? Uten tvil barna mine selvsagt. De er jo min største oppnåelse, og mitt livsverk som jeg hver eneste dag prøver å oppdra og passe på. Men om man tenker på andre ting jeg har fått til så langt i livet, så tror jeg kanskje jeg er mest stolt over økonomien og hvilken trygghet jeg har lagt til rette for både min og barna mine sin fremtid. 

0 kommentarer

Siste innlegg