TENK AT 8 ÅR HAR GÅTT!

I dag var det virkelig viktig å gjøre noe ekstra spesielt. Vi har nemlig et bursdagsbarn i familien vår i dag. Min beste og eneste lille prinsesse fyller år i dag. Hver eneste år som hun blir eldre, føler jeg som mamma selvsagt er spesiell. Hun var mitt første barn, og det er derfor et år mer siden jeg ble mamma for hvert eneste år som går. Tenkt at det nå har gått 8 hele år, siden jeg fikk min første nydelige lille baby i armene mine for aller første gang. Tiden har gått så fort, samtidig som jeg føler jeg har hatt Michelle i livet mitt så lenge jeg kan huske tilbake.
Det er jo kanskje ikke så rart. Hvert eneste år Michelle blir eldre, blir jeg mer og mer klar over hvor ung jeg faktisk var da jeg fikk henne. Hun og mammarollen har jo vært med meg gjennom min egen oppvekst og ungdomstid. Det er få som kan si på bursdagen til åtteåringen sin, at de fortsatt er tjuetre år, eller går som ungdom på alle typer billetter. Jeg synes at det nesten er litt skummelt å tenke på i dag, at jeg faktisk kun var i underkant av det dobbelte Michelle blir i dag. Jeg er takknemlig, men for første gang, så begynner jeg å ikke ta det for gitt.
Jeg har nok i alle år tenkt at det var det eneste valget for meg. Nemlig å beholde et barn som allerede var på vei. Men nå som jeg er blitt eldre, og kanskje også mer reflektert, så tenker jeg at det var en million andre ting jeg kunne ha tenkt og prioritert, foran det valget jeg hele tiden følte den gang jeg måtte ta. Jeg er så takknemlig, og det er ingenting jeg heller ville gjort i dag, enn å ønske datteren min tusen ganger hurra for sine åtte år. Jeg har store planer for dagen i dag, for å feire Michelle så godt som mulig!
Vi er allerede i gang med feiringen her i Frankrike, og jeg håper dagen blir helt perfekt. Gratulerer så mye med dagen, jenta mi. Jeg ønsker deg kun det beste, og vi er en gjeng som er så glad og takknemlig for å kunne få feire denne dagen sammen med deg, og gjøre den så magisk som overhode mulig! Vi har en rekke planer for dagen, forhåpentligvis blir dagen fylt med masse god latter, mange smil, og ikke minst en hel hau av kaker og alt du måtte ønske! Åtte ganger hurra for den beste jenta i hele verden!
0 kommentarer

Siste innlegg