TILBAKE TIL HVERDAGEN + EN ÆRLIG OPPDATERING PÅ LIVET MITT AKKURAT NÅ!

Det er så deilig å være tilbake igjen til hverdagen igjen. Jeg tror nok kanskje de aller fleste med små barn kan kjenne seg litt igjen i akkurat det. Julen er superkoselig, og man kommer tett på familien, men med små barn, kan det også fort bli litt mye av det gode, og en hver familie trenger de smutthullene med pause i løpet av en dag. For vår del, så er det ikke kjempestore endringer som møter oss i hverdagen, akkurat. Jeg er jo hjemme, og begge guttene er jo også hjemme sammen med meg, så det er jo bare de få timene Michelle er på skolen, og Jan sine arbeidsdager som utgjør den største forskjellen for vår del. 

Likevel er det noe med det å legge bort alt av julekaker og kalendere, og ikke hele tiden har en spenning og forventning. Selv om ikke det egentlig er noe forskjell for guttene denne uken kontra forrige uke, så merker jeg likevel at de er mer avslappet og mindre forventningsfulle enn hva barna er i dagene rundt julen. Jeg synes derfor det er så deilig å være tilbake til hverdagen, brødmåltid og positive barn. Den første uken av året har gått i rekordfart, og jeg har kun flytting og boligsalg i tankene mine om dagen. Jeg er i full gang med pakking, samtidig som jeg planlegger og signerer på bunkevis med papirer for å klargjøre alt for salg av huset i Stavanger.

Midt mellom å forsørge tre barn og mann, med all pakkingen, så sitter jeg også å prøver å velge ut møbler til nytt hus. For det aller meste har jo leveringstid, og jeg prøver å finne ut hvor lang leveringstid de forskjellige møblene vi ønsker har, for å kunne bestille alt til riktig tidspunkt, slik at vi faktisk har alt klart, når huset står ferdig bygget! Det er faktisk en mer krevende jobb en jeg trodde, selv om jeg elsker å bruke timevis på å finne møbler og og stil huset skal være i, så er det likevel en god del logisk tenking bak det hele også. 

Så er det mat, henting på skole, og litt tid til jobb, før tankene begynner å rulle igjen. Jeg har veldig liten tid til pauser, noe som er overraskende bra for psyken og energinivået. Jeg får ikke tid til de negative tankene på samme måte som tidligere, og det samme med energien, jeg har ikke tid til å kjenne etter om jeg er sliten. Dagene bare ruller og går, og det føles helt fantastisk. Jan og meg har også fått litt tid til å titte på ferier for denne våren. I og med at vi skal bo hos familie en stund, tenker jeg det er viktig å komme oss litt bort innimellom også, og planlegger derfor også ferie oppe i denne flytteprosessen, eller riktigere sagt, i mellomfasen mens vi har flyttet ut fra dette huset, og til vi er inne i nytt hus!

Planen har hele tiden vært en familieferie og en tur kun med meg og Jan, men vi får se hva det blir til. Akkurat nå vet vi både dato og steder vi ønsker å reise, men plutselig skal vi kjøpe inn møbler, og en god del andre utgifter som kommer med et hussalg, så vi har ikke bestemt oss hundre prosent om vi tar det nå. Jeg håper likevel vi får det til, for det hadde vært deilig å koble av fra alt som skjer her hjemme om dagen. Det var en solid men veldig ærlig oppsummeringen av hva som står på her hjemme om dagen. Håper alle har hatt en nydelig start på uken! 

0 kommentarer

Siste innlegg