TIPS: TING Å GJØRE MED BARN I DANMARK!

Det er rart hvor lite som skal til for å gi en skikkelig feriefølelse for hele familien. Bare det å reise litt bort fra hverdagen setter en helt annen stemning for både store og små. Ofte holder det med en dagstur eller helgetur hjemme i Norge, men generelt synes jeg ikke det er alt for mye å velge mellom på denne årstiden hjemme.

I Danmark der i mot er tilgangen mye større. Og ingen plass har større utvalg enn det du finner i Billund. Her er Legoland, Lalandia og LegoHouse etablert i et område med gåavstander. Et virkelig ferieparadis for barnefamilier. Legoland har vi nå vært i både tidlig og sent i sesongen, men vi har bevisst unngått fellesferien og de folkemengdene som er her om sommeren. Sent på høsten har det vært lite eller ingen køer og du klarer å oppleve veldig mye på bare en dag i Legoland.

Lalandia er et gigantisk feriesenter med tropisk klima hele året. Virkelig noe som har gitt mye glede både for oss voksne og barna. Konseptet er en stor innendørs by med butikker, restauranter og masser av aktiviteter. Blant annet en kunstishall og et enormt badeanlegg.

LegoHouse er det nyeste tilskuddet i Billund. En gigantisk bygning med fokus på lek for barna og da med legoklossen på alle mulige måter og varianter. Enorme skulpturer av dinosaurer bygget i Lego. Men det beste med LegoHouse er tvert i mot at Barna får muligheten til å bygge og leke selv. Et museeum i seg selv kan bli kjedelig for barna, men her er det absolutt ingen som kjeder seg!

0 kommentarer

Siste innlegg