TO LANSERINGER PÅ EN DAG!

Reklame | LUXIE // LYKO.NO

Ikke bare har jeg fått lansert min nye Instagram i dag. Jeg har nemlig vært så heldig å få være med på å lansere det eksklusive merket Luxie hos Lyko.no Sminkekostmerket Luxie startet sin virksomhet i USA i 2014. Kostene, som er blitt enormt populære på kort tid, hylles av mange makeupartister og YouTube-sminkestjerner i USA. Nå er jeg så heldig at jeg har fått tilsendt en stor del av kolleksjonen, og er en av de som har fått teste disse i Norge. Og WOW så mye forskjell ordentlige koster gir kontra koster av dårlig kvalitet. I Norge selges kostene fra Luxie eksklusivt hos Lyko.no og akkurat nå har de introduksjonspriser på kostene, der du får -20% rabatt på alt fra Luxie.

Kostene fra Luxie er ingen vanlige sminkekoster. De ble utviklet fordi grunnleggeren mente at det ikke fantes koster av høy kvalitet som var syntetiske. Altså sminkekoster som ikke er laget av hår fra dyr. Men nå gjør det det, Luxies sminkekoster er nemlig håndlagde, allergivennlige, cruelty free og veganske.

Den store kolleksjonen fra Luxie inneholder koster for f. eks. sminkebase, øyenskygge, blush, pudder, highlighter og contouring. Uansett om du er erfaren makeup-artist, eller nybegynner har Luxie produkter som passer for deg, og de er utelukkende laget etter feedback og ønsker fra forbrukere. I tillegg må jeg få si at kostene er fantastisk fine å se på! Kostene finner du HER!

0 kommentarer

Siste innlegg