TO UKER TIL UTFLYTTING! + KANSKJE DET BLIR KJØP NY BIL I HELGEN!

Jeg har plutselig vært litt fraværende fra bloggen igjen. Jeg har barna hjemme på dagtid, i tillegg til å flytte ut av et hus, og selge et annet, samt jobbe fulltid. Da må dagene prioriteres etter hvilke muligheter jeg sitter med, og det er for lite timer i døgnet for meg om dagen. Det er kun to uker til vi skal være ut av hus, og jeg gleder meg virkelig til å være helt ferdig her, samtidig så skjer det så utrolig mye annet samtidig, og noen tilbakefall har det vært. Spesielt med tanke på huset som skal selges i Stavanger. Plutselig kan dette ta lengre tid å få ut på markedet enn først planlagt. 

Jeg er en kontrollfreak uten like, og om ting ikke går helt etter planen eller hva som jeg så for meg, så raser det sammen for meg. Nå har ikke dette tatt knekken på meg, men det kan fort bli en mye mer krevende jobb vi har i møte enn hva jeg har å komme med. Huset står helt klart, jeg er superklar til å bli kvitt det, og det er kun en ting som hindrer alt i å gå på skinner akkurat nå. Jeg føler det er veldig urettferdig og dessverre, så klarer jeg ikke finne noen forståelse i den situasjonen jeg nå sitter i.. 

Her hjemme går alt som det skal, huset er så klart det går ann å være to uker før flytting, og hele gjengen er klar for å flytte inn hos familie denne tiden vi har før vi skal inn i nybygget hus. Vi har sett mer på bil den siste uken, og det ser faktisk ut som om det blir ny bil på oss denne helgen. Det hadde også vært en stor byrde ut av min verden. Vi har nemlig et stort behov for å få oss en syvseter, og jeg har landet på bilen som nå peker seg ut, den skal vi se i løpet av helgen! Ønsker alle sammen en nydelig helg! 

0 kommentarer

Siste innlegg