TOPP 15 TING JEG ØNSKER MEG!

Reklame | annonselenker: Babyshop

Etter at jeg fikk William, ble ønsket om å kle opp barna likt stort. Og det toppet seg vel når jeg fikk en gutt til. Det er likevel ingen hemmelighet at det er veldig dyrt å ha barn. Jo flere barn, jo dyrere blir det selvsagt. Og utenom alt de faktisk trenger så ligger det store ønsker på hva jeg ønsker å kle barna i. Enten det er merkeklær eller ting som matcher. Ettersom at jeg har hatt muligheten til det, så har jeg fått en utrolig dyr klesstil på barna mine. Noe jeg til tider unner meg selv, og noe jeg av og til bare drømmer meg bort til på nettet. Så skal det sies at merkeklær jeg kjøper kun er av egen interesse og eget ønske.
Det er selvsagt ikke noe barna trenger. Men jeg har funnet noe tøy som jeg hadde synes var kjempegøy om de hadde i de alderne de er, har vært, eller skal komme i. Noen ting ønsker jeg også å kjøpe for at guttene skal ha samme, eller at Michelle skal ha noe likt som guttene, bare at det er i en kjole, eller jente versjonen. Men som sagt, jeg er flink til å ikke alltid kjøpe alt jeg vil ha! Jeg ønsker meg gjerne ting i så lang tid at det ikke passer lengre. Noen ting går bare opp til enkelte størrelser. Et tilfelle av dette har jeg av en Fendi heldress, som jeg gikk inn for å se på en gang i uken til Lucas. Men når ønsket først ble så stort at jeg ville kjøpe det, så var han kommet seg forbi den siste størrelsen i dressen.
Ønskene mine nå er de jeg har laget en liste på under her, flotte klær i alle mine favorittmerker om dagen. Jeg er egentlig litt stolt over meg selv som ikke kjøper alt jeg har lyst på, hverken til meg eller barna mine. Det er tross alt penger jeg aldri får igjen, og klær som kun passer i en periode av livet. Nå er jeg så heldig at mye av tøyet jeg kjøper er så nøytralt at de har gått gjennom alle barna mine, og fremdeles kan gå gjennom de jeg vil få i fremtiden. Jeg har for eksempel en Parajumpers jakke som jeg kjøpte til Michelle rundt to-tre års alderen, som både Michelle, William og Lucas har brukt i overkant av to år på hvert av barna, og da må jeg nesten si at det har vært verdt pengene.
Når jeg har mange barn, så kan jeg ikke bare kjøpe alt når jeg vil, men så lenge de har alt de trenger og litt til, og pengene strekker til, så skal jeg innrømme at jeg til tider handler inn ting som jeg har ønsket meg over lang tid. Og jeg syns det er viktig å skrive dette innlegget, for det er ikke sånn at jeg bare kjøper alt jeg kommer over som jeg har lyst på. Ikke etter jeg fikk flere barn. Men ønsket mitt er like sterkt som tidligere, og det blir jo bare mer og mer produkter der ute. Min favorittbutikk på nettet for barneklær er Babyshop. Jeg har for flere år siden hatt samarbeid med dem, og etterpå har jeg bare forsatt å handle hos dem. De har et stort utvalg på både klær og utstyr, men jeg liker nok aller best premium merkene deres. Her er mine topp ti ønsker akkurat nå:
1.HER – 2.HER – 3.HER – 4.HER – 5.HER – 6.HER – 7.HER
8.HER – 9.HER – 10.HER – 11.HER – 12.HER – 13.HER – 14.HER – 15.HER
Ettersom jeg er innpå tema om barn og klær, tenkte jeg at jeg også kunne vise noen favoritter jeg har som jeg har brukt til mine barn opp gjennom skole og barnehage år. Nå er et nytt skoleår/barnehage år snart i gang, og da er det nok en gang på tide å fylle opp bager og hyller med tøy som passer barna. Barn vokser fort, så det man kjører er veldig viktig holder på kvalitet fullt ut, sånn at man ikke må kjøpe nytt fordi det er i stkker. Det må handles nytt ettersom barna vokser, og da er det kjedelig å kjøpe nytt når det er slitt ut, eller hull, når barna fortsatt passet det. Under kan du se mine favoritter opp gjennom årene:

Regntøy HER – Ull HER – Vintersko HER – Joggesko HER – Dresser HER – Jakker HER 

0 kommentarer

Siste innlegg