TRE UKER IGJEN TIL FLYTTING!

I dag er det plutselig bare tre uker til vi er ute av huset vårt, og vår siste tid her begynner for alvor å spisses inn. Jeg har tenkt mye på hvor godt det blir å komme seg ut her i fra, og videre. Men jeg har lite tenkt på om jeg vil savne plassen, huset og utsikten. Jeg er veldig usikker på om jeg vil kunne savne en plass, når jeg vil bli så fornøyd der vi flytter til. Jeg er takknemlig for de årene vi har hatt her, men på en måte så føler jeg meg ferdig her. Jeg gleder meg til å gå videre, på så mange andre måter også, enn bare det å komme seg ut av et hus. 

Så tre uker igjen med fullt utflyttingskjør, før vi begynner å se fremover. Det blir nok en lang vår for oss, men på en måte synes jeg det er deilig. De siste årene har jeg følt mer på at det kjennes godt å kunne vente litt på ting man gleder seg til, og at det ikke er «over» med en gang, om dere skjønner. Jeg synes derfor det er deilig å kunne ha denne tiden i mellom, hvor vi er spente, gleder oss, og kan kjenne på en utålmodighet inne i mellom. Det blir nok en viktig tid, før vi nå skal inn i en helt ny hverdag som familie. 

Jeg skal likevel innrømme at jeg ikke er stresset enda, og heller ikke urolig for hvordan vi skal komme oss ut i tide. Likevel så er det hundre ting som skal gjøres, og to-do listen er lengre enn noen gang tidligere. Heldigvis har har jeg flere timer hjemme i døgnet enn de aller fleste andre, og er god til å bruke tiden min hjemme disse ukene godt. Men jeg merker jo at vi har flere ting enn jeg trodde, når jeg nå pakker ned alt i esker, selv hvor mye jeg selger unna i disse dager! Ønsker alle en nydelig fredag og super helg!

0 kommentarer

Siste innlegg