UNDERSØKELSE PÅ SYKEHUS, OSLOTUR + 4 DAGER TIL AVREISE!

Om du har følgt med på instagram story eller snapchat de siste 24 timene, så har dere kanskje sett hvordan mitt siste døgn har sett ut. Jeg har vært i Oslo, gjestet God morgen Norge i går, og i dag tidlig var jeg på sykehuset hjemme her i Kristiansand. Jeg har hatt et døgn med mye som har skjedd, og valgte faktisk å reise inn til Oslo uten pc, denne gangen. Det har nemlig vært travle nok dager som det er, og jeg tenker at det av og til kan være like greit å kunne ramse alt opp i et innlegg i stedet. 

Først og fremst gikk Osloturen veldig fint. Det var en kjapp tur frem og tilbake med en natt i hovedstaden, før jeg gjestet hos TV2 i går. Jeg syns det gikk like fint som alltid, og syns det er så deilig å være gjest hos God Morgen Norge. Det er alltid en positiv vinkling og det føles godt å være der. Jeg reiste hjemover rett etter sending, og var hjemme i god tid før de andre kom hjem fra jobb, barnehage og skole. Det ble derfor en kjempefin og vanlig ettermiddag med gjengen. 

Jeg syns det er så fint å kunne ha turer som virkelig ikke tar noe fra tiden med barna. Selvsagt natten, og leggingen, og en liten time før barnehage og skole i går, men det er så liten tid, så å kunne ha ettermiddagen sammen både på reisedagen og hjemkomsten merkes veldig både på meg og barna. Ettersom at jeg reiser om bare fire dager igjen, så var det viktig å ikke bruke mer tid enn jeg måtte denne turen til Oslo. Samtidig som jeg hadde en viktig avtale i dag tidlig, som jeg så smått nevnte på Snapstory.

Jeg hadde nemlig en time for en undersøkelse på sykehuset. Jeg har i godt over en måned kjent noe uvanlig i det ene brystet, som jeg gikk til legen for å sjekke. Jeg er ikke typisk den som tar tak i ting med hverken kropp eller psyken. Men etter at flere sa jeg burde sjekke det, så valgte jeg å få til legen i februar. Han mente på at det ikke var noe farlig, men ville likevel sjekke det på sykehus. Og i dag er timen som ble satt opp. Og jeg skal ærlig innrømme at det ikke har bekymret meg noe særlig. 

Men man skal jo ikke nøle med å sjekke noe, som plutselig kan være alvorlig. Og jeg må jo si jeg føler det er godt å sjekke opp uansett hva det er, for noe er det jo. Jeg var på sykehuset en god stund i dag, og fikk først en ultralyd, så mammografi, og så ultralyd igjen. Jeg har en klump i det ene brystet, det var tydelig. Men akkurat hva det var vet jeg enda ikke. De skulle snakke sammen noen flere leger og se mer på det, men kreft er det ikke. Og legen var veldig tydelig på at han også mente at dette ikke var noe farlig, men de ønsket likevel å sjekke det mer opp. 

Nå skal jeg ærlig si at jeg ikke er bekymret selv. Så lenge det ikke er farlig så kan det være hva som helst for min del, og jeg personlig bruker ikke noe mer tid på å tenke på det nå, men kanskje må jeg tilbake før jeg reiser neste uke, for å sjekke opp nærmere. Jeg er veldig glad for jeg valgte å gå til legen med dette her, for det er veldig skummelt å ikke vite, selv for en person som meg som «egentlig ikke bryr meg». Jeg ville jo visst det, og tatt tak i ting tidlig om det plutselig skulle vært noe farlig. Og det er jo det jeg må tenke på. 

Jeg kan ikke bare gå rundt i livet å tenke at ting skjer alle andre enn meg. For plutselig så er det min tur. Fra nå av skal jeg ikke nøle med å sjekke ting som jeg selv syns virkelig unormalt, for plutselig så viser det seg at det faktisk er unormalt. Jeg føler virkelig jeg ble tatt på alvor i dag, og at de ønsker å finne ut hva dette kan være. Sånn jeg forsto det, så var det vel mer hvor det var i brystet som var mest uvanlig, og ikke så mye hva det var, som de reagerte på da. Jeg får bare vente og se, og anbefaler alle som er urolig for noe å få det sjekket! 

0 kommentarer

Siste innlegg