UPDATE PÅ BABY-PRØVINGEN!

Reklame | Babyplan

Jeg har valgt å være ærlig om det fakta at vi prøver å bli gravid igjen. Og det har jeg derfor tenkt å være, så lenge dette holder på. Jeg har fått mye spørsmål rundt tema etter at jeg kom tilbake til bloggen igjen, og de samme spørsmålene går egentlig igjen. Hva er tankene videre, og hvordan er ståa akkurat nå? Jeg tenkte derfor at jeg kunne gå litt i detalj på dette i dag. Etter min siste spontanabort i vår, så har jeg så og si hverken hatt en skikkelig mens eller eggløsning så vidt jeg selv har skjønt. Noe som gjør det veldig vanskelig å prøve på nytt. 

Jeg ønsker sårt å få en positiv graviditetstest snart, men en som varer hele svangerskapet ut denne gangen. Jeg er så lei av å bli skuffet gang på gang når det går galt. Jeg har på mange måter mistet litt troen på at det vil gå fint, og det selv etter tre vellykkede svangerskap. Det å bli skuffet gang på gang gjør noe med hele troen på egen kropp. Nå er det et år siden vi startet å prøve. Og jeg tror nok jeg tenker for mye på det, og at det i seg selv er med på å gjøre det vanskelig, men som sagt det er i bunn og grunn de svangerskapene som har endt i spontanabort, som gjør at det har tatt så lang tid. 

Jeg synes det hele er veldig sårt, mest fordi jeg føler meg så alene i denne prosessen. Man tenker liksom at de som ønsker seg barn ikke har noen fra før. Det er noe som er lett å forstå, mens når jeg sitter her med tre velskapte barn, så blir jeg aldri møtt med forståelse på det såre ønsket om et barn til. Jeg får hele tiden høre at jeg er heldig som i alle fall har de barna jeg har, og at det kanskje da ikke er så viktig med det siste barnet? For meg er det vel så viktig med babyen vi nå ønsker oss som de vi allerede har. Et ønske om et barn er det samme, uansett om man er foreldre fra før eller ikke.

Jeg vet hva jeg går glipp av, jeg vet hva jeg ikke får til, jeg vet hva det vil si å gå gjennom et svangerskap og bli foreldre til et nytt lite mirakel. Jeg synes det er sårt og vondt å se alle andre bli gravid, mens jeg sitter her og ikke klarer det. Ikke fordi jeg ikke unner noen den gleden, men rett og slett fordi jeg er så uendelig sjalu og skulle ønske det var meg. Det er ingen hemmelighet. Det er ute av vår kontroll, og jeg vet ikke hvor lenge jeg orker å utsette meg for nye skuffelser på rekke og rad som aldri tar slutt.

Status akkurat nå er at vi prøver fortsatt å bli gravid. Jeg har akkurat kjøpt en sperm-test, for å utelukke at det kan være noen problemer som ligger på Jan. Beklager min brutale ærlighet. For det er som regel lettere å gjøre noe med det, enn hos meg slik jeg har forstått. Nå har jeg vært å sjekket meg så mange ganger, og det skal ikke være noe galt, men jeg er rett og slett lei av å bli fortalt at spontanabortene kun er tilfeldighet. Jeg ønsker svar, og jeg ønsker å ikke være livredd i flere måneder når jeg endelig får en etterlengtet positiv test.

Alle tester innenfor graviditet og prøving kan du finne billig HER! Det er alltid billigere å kjøpe dette på nett enn på apotek eller butikk, jeg har et helt lager med graviditetstester liggende her hjemme! Så får vi se hva testen Jan skal ta viser, jeg merker at jeg faktisk er veldig spent på svar her. Og vi tar ikke testen for å legge skylden en plass, det er mer for å utelukke og prøve å faktisk finne svar for å sitte med et nytt lite familiemedlem i armene noen måneder frem i tid! 

0 kommentarer

Siste innlegg