VÅR FØRSTE FERIE I 2019 ER BESTILT!!

Deilig! Nå begynner endelig planene for 2019 og komme på plass litt etter litt. For en ukes tid siden så skrev jeg at vi ikke hadde lagt en eneste plan for 2019 enda. Og kontrollfreak som jeg er så har det stresset meg kjempemasse. Nå begynner ting å endre seg, og noen planer er lagt for det nye året vi har foran oss. I går kveld bestilte vi nemlig vår første ferie for 2019! Den kan godt være at dette ikke blir vår første tur til utlandet i 2019, men det er i alle fall den første vi har booket! Vi reiser kun med de to eldste, noe som jeg tror blir veldig gøy! Jeg føler at minsten ikke vil ha like mye glede av denne turen, samtidig som det vil være mye lettere for oss å ikke ha noen begrensninger på det vi skal finne på sammen med Michelle og Will. 

Minsten skal derfor bli igjen hjemme med min mamma. Kjempekoselig for dem å få litt kvalitetstid. Vi gjorde noe lignende dette året også. Da vi tok med Michelle til Kypros i mars. Det var utrolig deilig, og utrolig nok ingen hjemme som syns det var urettferdig. Det man ikke vet har man som regel ikke vondt av. Guttene visste jo vi var ute å reiste, og så flere bilder fra turen sist, men de koste seg sånn med mormor, og sitt vanlige barnehageliv. Nå som William er blitt et år eldre, så tenkte vi at de begge hadde mest glede av hverandre på denne turen. Det blir utrolig gøy! 

Vi reiser i mai, så det er jo enda en stund til. Men jeg kjenner jeg gleder meg masse allerede. Jeg elsker å ta med barna på nye eventyr, og nye steder. Hvor vi skal dra kommer jeg tilbake til, men det er i alle fall en plass vi aldri har vært før, noen av oss. Siden det er i mai, så kan det godt være vi hiver oss på en tur når vi er lei av vinteren her hjemme. Og dette er jo heller ikke hovedferien for 2019, det er derfor vi velger å splitte familien for denne turen. Klarer dere gjette hvor vi skal? Alle bildene fra dette innlegget er fra Kypros-turen med Michelle i mars!

0 kommentarer

Siste innlegg