VÅRE PLANER FOR ÅRETS JULEFEIRING!

Nå er det allerede kun en uke igjen til julaften, og det er derfor på høy tid å skulle dele våre planer for årets julefeiring. Jeg tror nok det er flere enn oss, som må variere julefeiringen litt etter hvem vi feirer sammen med. Flere år på rad har vi vært hjemme på julaften, og sagt at de som ønsker og har mulighet kan komme til oss. Det har vist seg å være det letteste for å kunne feire en jul sammen med alle vi ønsker på et sted. Men siden huset vårt har ligget for salg, og vi ikke visste om vi bodde hjemme i julen, så ble det derfor noen endringer i planen for årets julefeiring. 

Vi skal ha juletradisjonen vår hjemme i Søgne lille julaften, med grøt og nissebesøk kvelden før kvelden. Dette er en tradisjon som barna elsker, og som virkelig setter den siste julestemning for oss før den store dagen. Etter dette er planen å kjøre inn til Stavanger sent lille julaften, for å feire julen hjemme hos mamma med mange fra vår familie der. Det blir koselig! Første dag skal vi også være i Stavanger, hvor vi starter dagen med premiere på kino av Frozen 2, det kjenner jeg at til og med jeg gleder meg til! Etter kinoen skal vi videre til julemiddag hos min familie. 

Tidlig andre dag skal vi kjøre hjemover til Søgne igjen. Da venter det en god julemiddag hos Jan sine med den siden av familien. Det har også blitt en tradisjon at Jan og meg går ut for å være med venner kvelden andre juledag, men så langt så har vi fortsatt ikke landet på hva vi gjør. Mulighetene for det er tilstede, og det føles godt å ha muligheten til å gå ut en tur, om vi finner ut at vi ønsker det. Når helgen i romjulen kommer, så venter det flere familiemiddager, samtidig som Jan og meg har planlagt å dra opp i snøen mens vi venter på nyåret. Nyttårsaften skal feires hos oss, med godt selskap. 

0 kommentarer

Siste innlegg