VÅRE REISEPLANER FREMOVER!

De siste dagene, eller ukene faktisk, så har jeg sittet å planlagt ferie på ferie. Jeg vet ikke hva som skjer når det er vår, men noe i hele meg har lyst til å reise. Sent i går kveld satte Jan og meg opp en Bucketlist på reisemål vi ønsker å få oppleve de neste årene. Jeg merker at jeg har forandret meg utrolig mye når det kommer til nettopp det bare det siste året. Jeg har nemlig alltid likt å reise tilbake til steder jeg vet er bra, og jeg vet at vi trives på. Vi har alltid falt tilbake på å bestille til Kypros nesten hver eneste gang. 

Men nå har jeg blitt litt mer moden plutselig, eller vet ikke om det har noe med modenhet å gjøre, men jeg har i alle fall forandret meg veldig. Jeg har nemlig fått det for meg at jeg ønsker å oppleve mange nye plasser. Både med og uten barna. Jeg tror ikke det blir så mye reising på oss i år, da jeg ser for meg en veldig travel høst med bokutgivelse, signeringer og mye annet som skjer. Men neste år tror jeg virkelig vi får en skikkelig reise boost! Det hele starter jo med et smell med bryllupsreisen i januar neste år, og så er jeg helt sikker på at vi tar oss en vår-reise hele gjengen.

Og sommerferien 2020, har jeg planlagt til å bli den mest magiske sommeren vi noensinne har hatt. Om alt går etter planen, så tror jeg det blir en sommer både vi og barna sent vil glemme. Jeg tror kanskje jeg har røpet det tidligere, men da er tanken å sette kursen mot USA og Disney World, for så å sette kursen videre mot Karibien. Jeg burde kanskje planlagt den førstkommende sommeren først, men jeg har lært meg hvor viktig det er å kunne glede seg til noe stort over lengre tid, og det er derfor dette må vente. Og alderen på barna har selvfølgelig også mye å si!

Når det kommer til denne sommeren så er det veldig vanskelig å si hva som skjer. Planen er å være hjemme så mye som mulig, men kjenner jeg oss rett så tar vi en tur en liten plass likevel. Jeg håper uansett at vi kan kjenne på å ha en fin sommer hjemme. Vi har nemlig store planer om hvordan vi skal gjøre en sommer hjemme best mulig, og det skrev jeg litt mer om HER. Det er nemlig noen ting som er viktig å ha på plass når man skal være hjemme i sommervarmen! 

0 kommentarer

Siste innlegg