VERDENS BESTE 5-ÅRING!

Reklame | Fargerikedrommer

Det er helt vilt å tenke at William fyller 5 år i dag. Jeg har hatt fem hele år som tobarnsmamma, og fem hele år som mamma til en liten gutt. Tiden går skremmende fort, og jeg synes virkelig det er rart å tenke at det er gått så lang tid siden svangerskapet med William, fødselen, og kanskje ikke minst barseltiden. Jeg husker det så friskt i minne, og føler nesten jeg husker mer fra den første tiden med William, enn mitt siste svangerskap. Fem hele år, og nå snart skolegutt! Ord kan ikke beskrive hvilke sjokk-følelse jeg sitter med i dag, det er akkurat som om vi har spolt forbi noen år for jeg klarer ikke å skjønne hvor tiden ble av. 

William vokser seg stadig større, og nå er skolestart like rundt hjørnet. Jeg er så stolt over den fine og gode gutten min. Det er ikke lett å være barnet i midten av gjengen, men jeg føler at han stadig beviser at ingen hadde tatt den oppgaven bedre enn det han gjør. Han er en god lillebror, og flink storebror, men som er flink til å gi søsknene (og foreldrene) en utfordring. Litt plaging og krangling er også blitt en aktivitet som går igjen mellom søsknene, og William elsker det nok mest av alle. Han er smart, og vet hva han vil, samtidig som han er kjærlig, hjelpsom, omtenksom og en god gutt! 

William har de siste årene vært den av barna som har vært mest lik på meg i personligheten. Noen ganger gjør det at vi også har ett utrolig tett bånd, mens andre ganger, kan dette også gjøre at det er to stabukker som bare ikke rikker på seg uansett hva. Da mener jeg ikke nødvendigvis bokstavligtalt, men det er ikke i alle situasjoner det er en fordel å være så like. Jeg er så heldig å ha fått tilbringe hver eneste dag av livet til William sammen med ham, med kun noen dager borte fra han, det er nok akkurat derfor jeg er så overrsaskset over at tiden har gått så fort. 

William er limen i familien, som både tøyer strikken, men som også faktisk holder oss sammen som familie. Vi er så takknemlig for å ha en så fantastisk gutt, og sønn i hverdagen vår, og jeg snakker for hele familien når jeg sier at han virkelig er helt unik, og uerstattelig. Jeg gleder meg så masse til å feire 5-åringen min i dag, og jeg får aldri nok av å skjemme bort barna mine med kaker, ballonger og en masse kjærlighet! Jeg håper dagen blir helt magisk, det har William virkelig fortjent! Gratulerer så mye med dagen til verdens beste 5-åring!

0 kommentarer

Siste innlegg