VI HAR FORTSATT IKKE OVERTATT HUSET

I går hentet jeg endelig Michelle hjem igjen, og det var utrolig deilig å få hele gjengen samlet igjen. Noen av dere har sikkert fått det med seg, men jeg ser mange har lurt på hvor hun har vært den siste uken. Hun har vært sammen med min mamma på en liten «sommerferie» på hytta og i Stavanger. Hun har storkost seg, det var det ingen tvil om, men det var tydelig at hun synes det var gøy å komme hjem. Hun fikk sett huset samtidig med guttene, dagen vi skulle sove her for første gang, men det var i natt som var hennes første natt i nytt hus. Så nå er vi alle sammen kommet oss i hus.

Jeg kjenner meg mindre klar for en ny uke enn hva jeg hadde sett for meg. Vi har bodd her i en uke i dag, og jeg må si at jeg er veldig sliten. Sliten av at vi hele tiden finner nye feil i huset, og sliten av at det tar så lang tid før ting blir fikset opp i. Jeg visste det var mye jobb med å bygge hus, men jeg har aldri helt skjønt hvorfor, når det finnes fagfolk i alle yrkene som skal til for å få på plass et hus. Men det jeg opplever etter denne prosessen er at problemet her har vært mangel på god kommunikasjon mellom alle yrkene. Og det merkes veldig når ting må fikses opp i ettertid. 

Vi har kjøpt et ferdig hus, med forbehold om å kunne endre på alt vi ønsket. Huset skulle vært innflyttingsklart for to uker siden. Og vi har faktisk ikke hatt en overtakelse enda, selv om vi har bodd her i en uke allerede. Det vil si at vi kun har brukstillatelse, men at huset fortsatt ikke er vårt på papiret. Tullete spør du meg, og utrolig frustrerende irriterende at de ikke bare blir ferdig og fikser opp i alle feil og blir ferdig med dette de også… Veldig slitsomt å være den som maser, og ikke minst veldig slitsomt å ha fagfolk inn og ut av huset når jeg har barna hjemme på dagtid.

Jeg hater å klage, men det var akkurat sånn her jeg ikke ønsket å flytte inn. Vi kan for eksempel ikke lage noe mat i huset enda, fordi platetoppen ikke har en fungerende vifte. Badekaret mangler kran, og vaskemaskinen kan heller ikke brukes. Vi bor her en hel familie, og da må vi nesten kunne bruke et hus vi har fått lov til å flytte inn i, etter en uke med forsinkelser allerede. Jeg ønsker ikke å trokke på noen og skriver derfor ikke byggfirma eller andre firma som har vært involvert på prosjektet, men jeg føler på en frustrasjon og føler at det er mye latskap som skyldes… Forhåpentligvis klarer de å somle seg til å bli ferdig snart. Ønsker alle en fin start på uken!

0 kommentarer

Siste innlegg