VI HAR KJØPT NYTT HUS!!!

Planen vår var jo ikke å kjøpe noe før vi hadde solgt et av to hus, men plutselig falt vi over en mulighet som vi ikke ville skulle slippe fra oss. Vi har derfor kjøpt oss nytt hus denne helgen! WÆÆ! Jeg kjenner at jeg er så fornøyd med hvor vi skal bo i fremtiden, og ikke minst hvordan vårt nye hus vil se ut. For første gang skal vi være med helt fra starten, og forme et hus, helt etter våre egne ønsker og behov. Det er så behagelig å vite hvor veien vår videre går, og ikke minst begynne å forberede ungene på en ny plass, og forandringene som vil komme. 

Vi har med andre ord god tid på å selge husene våre i mellomtiden, for huset står ikke klart før tidligst om seks til åtte måneder. På en måte er det skuffende å ikke kunne flytte rett inn, men samtidig så tror jeg dette er den beste måten å skulle flytte på. Jeg vet hvordan jeg vil ha ting, og om det ikke er helt etter mine ønsker, så ville jeg nok ha endret på det. Og med en del erfaring med oppussing i mitt fortsatt unge liv, så vet jeg at alt koster mer enn man hadde sett for seg å bruke. 

Det er så gøy å kunne dele denne nyheten med dere, samtidig som det også er deilig å vite at vi skal bli boende i det «grå huset» en god stund til. Jeg håper jo selvsagt at det blir solgt raskt, men plutselig hadde det ingen hast. Det er deilig å kunne kjenne på. Det er nemlig mer enn nok stress som følger med det å selge en bolig i utgangspunktet. Huset mitt i Stavanger kommer også ut for salg til nyåret, så da blir det plutselig spennende å se hvilket hus som faktisk blir solgt først. Vi har uansett en plan i mellomtiden om vi må ut at huset vårt, før det nye huset står ferdig! 

0 kommentarer

Siste innlegg