VI HAR TEGNET KJØKKEN TIL DET NYE HUSET!

Ting begynner endelig å føles som om det går i riktig retning i forhold til veien vår videre. Jeg har tenkt at det har ligget så langt frem hele tiden, men plutselig så skjer det fremgang, og store valg i forhold til nytt hus som tas. I helgen var vi å tegnet kjøkken til nytt hus. Jeg har hele tiden hatt mine tanker om hvordan jeg ønsker at det nye kjøkkenet skal se ut, og har flere inspirasjonsbilder som jeg stadig er inne å titter på. Jeg skal være så ærlig å si at jeg har vanskelig for å endre på noe jeg har sett for meg, eller ønsket meg. 

Likevel så ble kjøkkenet vårt nå tegnet helt ulikt hva jeg selv trodde jeg hadde lyst til. Det er seriøst noe som aldri skjer. Men når jeg fikk gå rundt i butikken å ta på de forskjellige frontene, og platene, så var det noe annet enn å kun se alt for seg på bildene. Samtidig som Jan også fikk en mening om hva han ønsker, så ble vi enig om å gå for løsningen som vi tegnet inn sammen med kjøkkenkonsulenten. Jeg tror vi kommer til å bli veldig fornøyd når vi ser det i virkeligheten, og jeg kan allerede nå si at det er et godt stykke unna min stil, eller hva som i alle fall har vært min stil tidligere. 

Det var noen endringer jeg også måtte ta i forhold til det praktiske. Jeg ønsker nemlig at det skal være et praktisk kjøkken som kan vare i mange år. Og da er det dumt å ta valg ut fra utseende, eller ønsker. Jeg hadde sett for meg kun høyskap langs veggene, og en stor øy med både platetopp og vask, samt oppvaskmaskin. Men for å få øyen synkronisert med skapene, så måtte øyen bli mindre enn jeg hadde sett for meg, og da var det mest praktisk å skulle flytte vasken bort fra øyen. Dette gjorde at vi trengte noe benkeplass med høyskapene, som da selvsagt ikke ble høyskap. 

Vi fant likevel en veldig fin løsning på dette. Jeg tror jeg hadde blitt gal om jeg hadde valget å plassere vask eller oppvaskmaskin på feil side av øyen, kun for utseende sin skyld. Jeg er ekstremt opptatt av hvordan det ser ut rundt meg, det tror jeg dere har fått med dere. Men om det er noe som er viktig også for meg, så er det å ha praktiske og smarte løsninger. Derfor mener jeg at kjøkkenløsningen som vi har tegnet opp nå, er den beste løsningen vi kunne gått for. Det blir en åpen kjøkkenløsning til stuen, og blir et stort kjøkken med mye oppbevaringsplass, noe som passer oss perfekt! 

0 kommentarer

Siste innlegg