VI HAR VÆRT I 9 FORSKJELLIGE LAND PÅ KUN 5 DAGER!!

Nå er vi faktisk kommet oss helt hjem igjen til Søgne. Vi har hatt et heftig siste døgn, med mye(!!) kjøring. Det ble hele 12 timer med kjøring i går, før båten hjem i natt. Vi kjørte også mye dagen før, hvor vi kjørte fra klokken 13.00 og frem til midnatt. Det har vært utrolig langt, og når vi da begynte å nærme oss Danmark, så ville vi heller bestille båttur hjem så snart som mulig, enn å bestille hotell, for å være i Danmark noen dager. Det ble et spontant valg, da planen i utgangspunktet var å komme hjem igjen tirsdag eller onsdag.
Men det er utrolig deilig å være hjemme igjen, og det å kunne sove i egen seng etter å være på veien i så mange timer er virkelig ubeskrivelig. Vi har lært mye denne turen, og fått oppleve en hel hau på så utrolig kort tid. For oss så har nesten en dag føltes som flere dager, fordi det har skjedd så mye, men vi var faktisk kun borte fra Norge i fem døgn! Og på disse fem døgnene så har vi faktisk sett og opplevd hele 9 land! Vi har vært i Norge, Danmark, Tyskland, Sveits, Italia, Frankrike, Monaco, Østerrike og Lichtenstein de siste fem dagene. Vi har faktisk vært innom mye mer enn hva som var planen og det er jeg så glad for.
Jeg tror nok jeg hadde sittet igjen med en liten «skrekkopplevelse» om bilferien hadde blitt en katastrofe. Jeg hadde nok aldri satt meg i en bil med familien min og kjørt så langt igjen da. Men jeg må virkelig si at turen ble så utrolig fin, og mye bedre enn hva jeg i det hele tatt så for meg i forkant av turen. Jeg sitter igjen med så mange gode opplevelser, og har mange tips til bilferie med barn etter denne lange turen vår! Jeg har lært så mye selv nedover Europa, og tør faktisk å påstå at dette ikke blir siste gang vi tar bilen med på ferie!
0 kommentarer

Siste innlegg