VI STÅR Å VIPPER PÅ STORE AVGJØRELSER!

På mange måter så har jeg en stor klump i halsen, og syns det hele er både ukomfortabelt og skummelt, men samtidig synes jeg også det er mye spennende og gøy som ligger i det. Jeg hater å ikke vite, eller rettere sagt ikke ha kontroll over situasjonen. Bo-situasjonen akkurat nå synes jeg derfor er veldig skremmende. Jeg vet ikke hvilken dag hverken dette huset, eller huset mitt i Stavanger blir solgt, og det er jo en ting. Men vi har heller ingen plan om hvor veien vår går videre.
Vi har lyst å bli i nærheten, sånn at barna skal kunne gå på skole og barnehage som før, men samtidig så finnes det ingenting ute til salgs som dekker alle våre ønsker ved et huskjøp. Jeg trodde at det ville være lett å finne «drømmehuset» på «drømmeplassen», men det er noen hus som dekker enkelte behov, mens andre hus som dekker andre behov, og ingen som dekker alt. Vi har hittil kun funnet et hus, som kunne være aktuelt, men selv det huset synes vi er litt for langt borte, når vi først skal kjøpe et hus vi har tenkt å bli boende en stund.
Jeg har begynt å bevege søkene mine mer mot Kristiansand by, men da kunne vi nesten like greit kjøpt noe i Stavanger, fordi da måtte barna skiftet både skole og barnehage. Og det er den største faktoren for å bli boende i Søgne i utgangspunktet. Jeg syns denne prosessen er skikkelig vanskelig, og jeg liker ikke det å ikke vite hvor vi er om en måned eller tre. Kanskje vi til og med fortsatt er på leting etter nytt hus på nyåret. Jeg håper det dukker opp et hus som bare står vårt navn på, som dekker de aller fleste behovene våre!
0 kommentarer

Siste innlegg